Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Wendy a Lucy

Wendy a Lucy (2008)

Vážně nádherný film. Hodně civilní pojetí až s dokumentárním odstupem, přitom právě proto tak strašně silný. Špatná rozhodnutí třebaže s dobrým úmyslem ve skutečném životě prostě nevedou k ničemu dobrému. A najednou je v TOP TEN. Nemůžu si pomoc a jdu si ho znova pustit.

Přednosta

Přednosta (2003)

Úžasný film a skvostné herecké výkony hlavní trojice.

Bratříčku, kde jsi?

Bratříčku, kde jsi? (2000)

S touhle trojkou jsem řval dvě hodiny smíchy. Clooey tak jak ho neznáte, byl jsem strašně mile překvapený kolik komiky se v něm skrývá. A Torturro s Nelsnem? Nejlepší komická dvojka od dob ..... no vlastně vůbec! Všechny postavičky co na své cestě potkají jsou fakt zabavné a provázejí je až k neodvratné potopě. Jednu postavu musím vypíchnout ... John Goodman ... co to je za "božského" parchanta ??!!! Coenové doladily tenhle kousek k dokonalosti výborným soundtrackem.

Ronja, dcera loupežníka

Ronja, dcera loupežníka (1984)

Nejlepší pohádka. Nádherná krajina, tajuplný hrad, krásné postavičky. Výborný český dabing, poslouchám i cestou do práce v mp3 a den je hned hezčí :))..

Prázdniny v Římě

Prázdniny v Římě (1953)

Nejmilejší film všech dob, můžu kdykoli. Pokud možno dívejte se na originál. Zejména u tohoto filmu dělají původní hlasy půlku té krásné atmosféry.

Zahrada

Zahrada (1995)

Nejlepší slovenský film a můj dlouholetý oblíbenec

Šéfkuchař na grilu

Šéfkuchař na grilu (2014)

Naprosto fantastický film, letošní nejmilejší překvapení. Bravurně zahrané s naprostou lehkostí a elegancí všech zučastněných. A to nejlepší nakonec na závěr titulků "If you fucks this up, everything sucks in the world"