Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Přátelé

Přátelé (1994)

Fantastický nápad umně převedený do seriálové podoby, to asi nejlépe vystihuje tento dnes už kultovní seriál. Každá postava je jiná, každá má své vlastní manýry, každá svůj osobitý humor, a proto v nich můžeme tak snadno najít sami sebe. Přestože znám už téměř všechny díly nazpaměť, vždy když Přátelé opakují, stejně znovu sedím u televize a hltám ho znovu a znovu. Je to prostě moje srdeční záležitost a tady nezbývá, než hodnotit plným počtem. Myslím, že neexistuje žádná věc, která by mohla můj názor na toto dílko změnit! "ENJOY IT !!!"

Bratrstvo neohrožených

Bratrstvo neohrožených (2001)

Tak tady není absolutně co dodat! Byl a je to pořád ten nejskvělejší válečný zážitek, jaký jsem kdy mohl zažít. Už od prvního dílu to člověka neskutečně chytne. Naprosto úžasně kombinuje válečné scény s těmi klidnými, melancholickými - které vždy doplní úžasná hudba. Navíc u Band of brothers je skvělý i úvodní a závěrečný díl, což je diametrální rozdíl oproti "The Pacific". Prostě bych řekl, že tady do sebe všechno zapadlo, všechny kolečka skvěle pasují do ještě lépe seřízeného stroje. Ten pak přináší neopakovatelný zážitek všem milovníkům historie a II. světové války! "ENJOY IT !!!"

John Adams

John Adams (2008)

Luxury! Luxury!!! Nemohu ani, kdybych se snažil, najít lepší slovo! Unikátní seriál o životě 2. amerického prezidenta téměř zcela jistě nesnese žádné srovnání. Vždyť kde jinde byste našli v jednom seriálu takové velikány jako George Washingtona, Benjamin Franklina, Johna Quincy Adamse, James Madisona, Alexander Hamiltona či pro mě nejcenějšího Thomas Jeffersona v tak perfektním zpracování. Tento seriálový skvost sice neobsahuje téměř žádné násilí, ale kvalitu rozhodně má! Přestože se odehrává téměř výlučně na politické a diplomatické úrovni, tak mě opravdu nenudil ani jedinou vteřinku. Užil jsem si ho od začátku do konce, všech 7 hodin stejně a na konci jsem dokonce měl na kahánku. A Abigail, Abigail, no....abyste to pochopili, musíte to vidět! Naprosto nekomerční dílo, které opravdu stojí za tot! "ENJOY IT!!!"

Mocné síly planety Země

Mocné síly planety Země (2007)

Zcela bezkonkurenčně a bez nějakých pochyb se tady nedá dát nic jiného než 5 frček!!! Nikdy bych neřekl, že může člověka takhle bavit seriál, ve kterém se neukazují žádná zvířata nebo lidé. Tolik fascinujících informací v kombinaci s úžasnou výpravou a megalomanskými lingvistickými hrátkami, jež lahodí sluchu a hřejí u srdce, jsem nikde neviděl! Obzvláště "Sopky" a "Oceány" se mnou dělaly divy. /// Jsem sice odpůrce vlivu člověka na "Globální klima" (ve smyslu toho, že s tím nemůžeme nic dělat), a proto mi v tomto ohledu vadilo sem tam nějaké to rýpnutí, ale dalo se to přežít a vždy to navíc vzápětí bylo nějakou skvělou větou zahráno do pozadí. Závěrečná a poslední věta skvěle dabujícího Vladimíra Čecha pak podtrhuje podstatu celého seriálu, který tímto dostává skutečnou TŘEŠNIČKU NA POŘÁDNĚ VELKÉM, SKVĚLÉM A ÚŽASNÉM DORTU!!! "ENJOY IT !!!"