Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (205)

plakát

V zajetí rychlosti (2005) 

Na tenhle film jsem narazil vlastně náhodou a o to více jsem byl potěšen. Životní příběh Burta Munroa je působivý, tím spíše v (excelentním) podání Anthonyho Hopkinse. Některým komentujícím, kteří poukázali na to, že se ve filmu vyskytuje až moc příliš hodných lidí, kteří jsou ochotni Burtovi pomoci, dávám za pravdu, ale podle mého názoru to filmu nijak neubližuje. Navíc, pokud to tak skutečně bylo... :) Ve výsledku tedy skvělá podívaná, ty dvě hodiny utekly jako nic.

plakát

Já, padouch 2 (2013) 

Slabší než jednička, to určitě, ale animáky můžu a špatné to rozhodně nebylo.

plakát

Já, padouch (2010) 

Pěkné, dobře jsem se bavil :)

plakát

Hlava nehlava (2006) 

Viděno omylem v televizi... Omylem(!)

plakát

NON-STOP (2014) 

Nebylo to vůbec špatné, docela dlouho má film slušnou atmosféru a napětí, jen škoda, že na konci se to prakticky beze zbytku vytratí. Vůbec ta část, kde ona zápletka ještě není rozpletená je o poznání zajímavější. I tak ale vcelku dobré.

plakát

Po zániku Země (2013) 

Jedním slovem: slabé. Byť Willa v drtivé většině filmů můžu, tady mi do té role tak nějak neseděl. Kdo mi ale mnohem víc neseděl, byl Smith mladší. Jeho herecký výkon byl podle mne velmi nudný a jen těžko uvěřitelný, přičemž po většinu času se tvářil úplně stejně, nehledě na okolní situaci. Byť za povedený vizuál si u mě každé sci-fi získá plusové body, tomuhle filmu pomohly jen k tomu, že namísto dvou * dávám velmi slabé tři.

plakát

Nevědomí (2013) 

Čtyři hvězdičky spíš za formu než za obsah. Ztvárněné je to výtečně, o tom žádná, nicméně chvílemi mi Cruisovo hraní nepřišlo příliš přesvědčivé a příběh na mě místy působil tak nějak nedotaženě. Jinak ale pěkné, nenudil jsem se a film lze bez výčitek označit za kvalitní sci-fi, ve finále tedy spokojenost.

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

Spokojenost. Na 5* to není, to by tam musel být i zajímavý příběh nebo tak, ale pokud vám - stejně jako mně - postačí, že je ve filmu značné množství scén s dobře zpracovanými obřími bojovými roboty, tak nebudete zklamáni :) Očekáváte-li něco víc, pak asi děláte chybu. Za zmínku pak jistě stojí výkon Burna Gormana, který se mi vždy líbil a ani tentokrát nezklamal.