Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Pohádka
  • Rodinný

Biografie (4)

Dominique Siassia (herečka)

24.03.2009

Tato herečka, zpěvačka a tanečnice se narodila v Osterburgu. Její otec pochází z afrického Konga, kde také malá Dominika žila prvních devět let v Brazzaville. Když tam vypukla občanská válka, její matka i s dcerou uprchla do východního Německa k dědovi a babičce. Po roce a pádu Berlínské zdi se přestěhovali na západ, kam se též… (více)

Gregory B. Waldis (herec)

24.03.2009

Tento švýcarský herec studoval v roce 1994-96 herectví na akademii v Mainzu. Od roku 1997 absolvoval několik divadelních seminářů a v roce 2001 filmový seminář akademie v Ludwigsburgu. Od roku 2002 se příležitostně zůčastňuje akcí v mezinárodní filmové škole v Kolíně nad Rýnem.Mluví německy a anglicky. Jeho největší nehereckou… (více)

Henriette Richter-Röhl (herečka)

24.03.2009

Narodila se v Berlíně roku 1982 do herecké rodiny. Před kamerou stála již ve svých 15 letech. Její matka Siegrid Richter a otec Hans Otto Reinsch hráli v bývalé NDR v různých divadelních představeních a filmech. Její bratr Fridolin Richter, sestřenice Katja Frenzel - Röhl i teta Barbel Röhl jsou též aktivními herci. Dá se tedy… (více)

Susan Hoecke (herečka)

24.03.2009

Tato herečka a modelka se narodila 23.7. v Berlíně. V sedmi letech hrála ve škole Sněhurku a od té doby začala být žádaná v televizi i filmu. V roce 1999 byla zvolena německou miss World. Žije v Berlíně, umí anglicky, německy, španělsky, francouzsky a v současné době se učí i italsky, protože by měla v blízké budoucnosti hrát… (více)

Reklama