Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (1 512)

plakát

Mission: Impossible - Fallout (2018) 

Opravdu teda netuším, co mi uniká... Ale nechápu ty nadšené reakce některých renomovaných komentátorů zde. Co v této slátanině bylo originálního? Co ten logickej lapsus při scéně s odhalením Larka v pařížských katakombách? Ta předvídatelnost? Automobilové honičky v pařížských ulicích, které byly trikové (!) - to mi přijde jak plivnutí do tváře francouzské filmařině, která je v nich odjakživa premiantem. No prostě zmar nad zmar - a vše je zmar. Dvě hvězdy za některé akční scény a za již dnes žijící legendu Toma Cruise.

plakát

USS Indianapolis: Boj o přežití (2016) 

Naprostý souhlas s komentářem T2. Všechny scény jsou takové divné, laciné a nevýpravné. Nějak absolutně nechápu postprodukci, jestli teda vůbec nějaká byla. Prostě další bída s Cagem, achjo.

plakát

Wilson (2017) 

Děsná hovadina a ztráta času.

plakát

Mechanik zabiják (2011) 

Překvapivě svižný a koukatelný akčňák, jeden z těch Stathamových lepších v té záplavě podprůměrných.

plakát

Králova přízeň (2008) 

Překvapivě svižné, poutavé i napínavé. Čekal jsem víceméně maximálně 3* brak, ale koukalo se na to takřka jedním dechem. Navíc téma, které je jedním z nejpůsobivějších z dějin Evropy. Velmi příjemné překvapení.

plakát

Králova řeč (2010) 

Colin Firth excelentní. Geoffrey Rush bravurní. Víc není potřeba říci, jelikož film stojí pouze na nich a je to skvělá podívaná.

plakát

Zlaté věže (1951) 

Pekná a svižná stará loupežnická komedie. Alec Guiness opravdu skvělý. Konec už dnes očekávatelný. Ale asi největším plusem je, že se hned v první scéně (která trvá několik minut) mihne v pidiroličce Audrey Hepburn!

plakát

Lovec démonů (2016) 

Takhle skvělý béčko jsem už dlouho neviděl ❤️

plakát

Dítě Bridget Jonesové (2016) 

Kupodivu celkem svěží a lehce ubíhající komedie. Akorát ten obličej Renée, kéž by v něm byl aspoň nějaký výraz. Botox je prostě metla Hollywoodu.