Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (1 512)

plakát

Lenin: Cesta k moci (2015) 

Tak jaksi není žádným divem, že o bolševismu či socialismu dokážou nejlepší dokumenty točit frantíci :))

plakát

Poslední chlap (2011) (seriál) 

Perfektní humor, anti-levicovej, co víc se přát? Re-cast od druhý sezóny pomohl a Molly Ephraim je neuvěřitelná kočka a má nejlepší punchlines. Za mě 10/10.

plakát

Máma (2013) (seriál) 

Upřímně nechápu ty komentáře tady - mě tenhle seriál strašně baví. Jasně, některé scény a dějové linky jsou přitažené za vlasy, ale tak to bylo v amerických sitcomech odjakživa. Resp. to je esence sitcomu. Kdo tady plive svoje povýšenecký kecy by si měl (slovy uživatele MMR) dát facku.

plakát

Soudy Kláry Slámové (2017) (pořad) odpad!

Klára Slámová jako TV soudkyně... že mě to u ní lautr nepřekvapuje... 1/10 za díl s prasetem Bertíkem :D

plakát

Kód Enigmy (2014) 

Moc pěkný snímek, čl.ověk se nenudí od začátku do konce a výkon Benedicta Cumberbatche je naprosto úžasný. A závěrečný epilog, to člověka nechá i na minutu opravdu zamyslet... Intolerance a tmářstvá vždy byly, jsou a budou největší brzdou rozvoje civilizace. 8/10

plakát

Železná srdce (2014) 

Ok, ta finální bojová scéna je přehnaná, ale jinak dohromady se zbytkem filmu vystihuje zcela přesně šílenost té války. Přečetl jsem mnoho knih o WW2 a tento film, když si to v hlavě srovnám s těmi memoáry přeživších, bych řekl že vystihuje dobře ducha té šílené mašinérie. Nějaký ten patos a velikášství zde není na škodu. Jen ta scéna s těma Němkama mi lautr neseděla co v kontextu zbytku filmu. Jinak za mě velmi solidní, zasloužené 4*.

plakát

Gravitace (2013) 

A tahle nuda vás jako fakt bavila, jo?

plakát

Moje letní prázdniny (2012) 

Někde na pomezí 2,5* a 3*, nakonec bych se k těm 3* přikláněl díky scéně s deštníkem. Ale jinak opravdu toporný rozjezd se zvláštním vnitřním monologem a ke konci trochu crazy. Podruhé se na to asi zcela jistě nepodívám, ale zároveň u toho člověk nijak extra netrpěl...

plakát

Co čas nezahojil (2012) 

1* za hudbu, 1* za pár scén. Zbytek filmu je čirej odpad.

plakát

1984 (1984) 

Když jsem tento film viděl poprvé, což bylo před nějakými 15 lety, tak jsem byl celkem ohromen. Bohužel, dnes bych ho hodnotil tak, že už se přeci jen na něm podepsal zub času a zejména pak skutečnost, že realita života už leckdy předčila i Orwellovy představy. Tehdá bych dal 7/10, dnes už jen 4/10.