Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární
  • Dobrodružný

Pořady (9)

Top Gear

Top Gear (1978)

Nevím proč jsou tady na úvodní fotce tihle tři, protože tenhle starý Top Gear s něma nemá nic společného. Byl to takový základní kámen toho co jsme mohli vidět později a nebylo to špatné. Neviděl jsem všechny díly, ale bylo na co koukat a občas některý z moderátorů i pobavil (Clarkson už tehda věděl jak pobavit).

Kdo přežije

Kdo přežije (2000)

Po zkouknutí téměř všech (téměř) 27 sérií, přepisuju komentář a rozepíšu se k pořadu a všem jeho sériím obecně. Především je třeba říct, že tohle je geniálně vymyšlená soutěž a díky vyváženému propojení všech faktorů v seriózním měřítku je téměř jediná svého druhu (pokud vynecháme slabší remakey z jiných zemí, co odkoupily práva od CBS). Po celou svou dobu (možná pár vyjímek mezi sériemi bylo, ale to je zanedbatelné) si drží vysokou kvalitu už přes 10 let. Moderátor je kapitola sama pro sebe. Jeff Probst, který jak každý skalní fanoušek dobře ví, je prostě nenahraditelný. Většinu sérií jsem viděl dvakrát a stále mě to po těch několika letech baví pořád stejně.

Uvolněte se, prosím

Uvolněte se, prosím (2004)

Pohodička, většinou zajimaví hosté(veliké +), skvělý Kraus (i Kraus mladší a jeho band ♪♫ :-) )

Whose Line Is It Anyway?

Whose Line Is It Anyway? (1998)

Paráda a ta Primácká partička se s tímhle nedá srovnávat! Vynikající a zábavný pořad s excelentní improvizací.

Ano, šéfe!

Ano, šéfe! (2009)

Zdeňkovi sedl pořad skvěle a tak můžu s klidem dát 4 hvězdy, protože mě pořad zaujal jako ten Ramsayho. Je to férový pořad, který téměř vždy ukáže slabé stránky českých kuchyní a dokonce i povahy zdechlých lidí!

Nutné k přežití

Nutné k přežití (2006)

Tak tohle můžu. Z pohodlí domova se podívám na krásnou přírodu a přitom se něco dozvím. I přes to, že má za zadkem celý štáb kameramanů, ukáže všechno možné i téměř nemožné pro to aby člověk přežil v divočině a sám si to pokaždé také vyzkouší. Každopádně Bear má můj obdiv. Velice povedený pořad.

Klíče od pevnosti Boyard

Klíče od pevnosti Boyard (1990)

Tohle je prostě nezapomenutelně skvělá soutěž. Tohle byl takový přelomový pořad tohodle typu. Skvělá podívaná. Jako malý jsem u toho seděl a sledoval to jako bych tam byl. Jó, tohle byly zlaté dobré televizní časy, které jsou dávno pryč. Když někde zaslechnu tu znělku, tak bystřím jako orel, protože už jenom tohle stojí za povšimnutí, prostě skvělá instrumentálka. Taky jsem si zde všiml, že spousta lidí tohle srovnává s Fear factorem, ale tohle srovnávat nejde, protože Pevnost Boyard je jiná třída a hlavně jiná doba.

Humoriády Felixe Holzmanna

Humoriády Felixe Holzmanna (1985)

Tohle je vyloženě kultovní záležitost a kdo tohle nikdy neviděl, tak by to měl napravit, protožeje to jako být filmově negramotný. Holzmann je Pan herec! A pořad jako celek hodnotit nejde, každý ví, že jde jen o ty jeho vystoupení.