Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (61)

plakát

Říše slunce (1987) 

Děkuji Steve za objevení Chrise Balea!

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Já z toho kina normálně odešel... to byla taková nuda, že jsem po 2 hodinách fakt šel. Vizuálně to je samozřejmě mazec a až do teď nikdo nedokázal, takhle hezky animovat vodu, takže za to panu Cameron i skládám poklonu, už zase posouvá hranice možného. Ale jinak jsem se skutečně dost nudil.

plakát

Jak vycvičit draka 2 (2014) 

Zklamání oproti prvnímu dílu. Zbytečně moc akčních scén a hlavně těch, které se tváří jako z Avatara... lítání je sice kůl, ale bez příběhu to nepůjde. Mimochodem, proč se tak moc vyžívají v amputacích?

plakát

Příšerky s.r.o. (2001) 

Jeden z nejkrásnějších animáků všech dob! Vhodné pro děti i dospělé :-)

plakát

D.B. Cooper: Kde je mu konec? (2022) (seriál) 

Zbytečně dlouhé. Najděte si na YouTube kanál LEMMiNO a na něm video The Search for D.B. Cooper a dozvíte se o záhadě únosu letu 305 v podstatě to stejné, ale dle mého názoru mnohem poutavějším způsobem a hlavně za necelých 30 minut a ne 3 hodiny.

plakát

Klan Gucci (2021) 

Tomu, že je to dlouhé a bych se u pana režiséra R. Scotta neměl divit, nicméně zde to je navíc i utahané... Škoda. Ale tak úplně blbý to nebylo, ale asi jsem čekal více. Herecky velmi dobré, Jared Leto mě pobavil moc a kdybych si tady neřečetl, že v tom hrál, tak bych to netušil. 50%

plakát

Terminátor: Temný osud (2019) 

Nebýt té podivné akční scény v letadle a pak ve vodě, tak bych dal 4 hvězdy. Většinu času jsem se cítil být vtažen do děje, jen ta už zmíněná asi 10 minutová pasáž se mi rubě nelíbila. Jo a taky konec by mohl být trochu méně předvídatelný. 60%

plakát

Nikdo (2021) 

Já se bavil. Není to sice nic převratného, ale jako příjemný akčňák na čtvrteční večer to obstálo ;-)

plakát

Hardcore Henry (2015) 

Neotřelé, originální, technicky skvěle zpracované a to tempo... mazec, ale na něco podobného se nedá dívat příliš často, resp. možná stačí i jednou za život. Kreativita autorů v oblasti tisíců nejabsurdnějších smrtí, vrcholící přeříznutím hlavy pomocí vlastního očního nervu (drátu), je fakt neskutečná a pokud člověku nevadí hektolitry krve, tak i docela zábavná... nicméně stejně jako jistá část zde komentujících, mám pocit, že těch 90 minut bylo až až a možná by to byl lepší kraťas než celovečerák. A určitě nepotřebujeme dvojku. I tak dávám 75% a to především za originalitu.