Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (273)

plakát

Absurdistán (2006) 

Celkem originální námět bohužel s trochu horším provedením. Pár výborných vtípků se v ní našlo, takže to zas tak strašné nebylo.

plakát

Agenti nula nula (2004) odpad!

Nedokoukal jsem do konce, tohle se prostě nedalo!

plakát

Akce Pelikán (2000) 

Bylo mi doporučeno jako výborná mafiánská komedie, a celkem by to i odpovídalo, až na to, že nebyla výborná. Celkem vtipný příběh čtyř vysloužilých mafiánů podle mě něco postrádal, jen nevím co to bylo.

plakát

Ali G Indahouse - Film (2002) 

RESTEKP BRO! Je mi jasné, že Ali G-ho (potažmo Sacha Baronův) humor nezkousne ůplně každý, ale mě rozhodně sedí, celé tohle alter ego je jedna velká parodie na nigga style se vším všudy, takže se tak musí brát i tento film. Bouyakacha!

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Pokud máte špatnou náladu, určitě doporučuji pustit si Amélii, protože dokáže příjemně zahřát u srdce. Úsměvný příběh mladé dívky, která se rozhodne změnit své okolí k lepšímu, natočen tou nejlepší formou vám nemůže neudělat dobře :-) Mě se líbila hlavně vizuální stránka snímku, která z něj dělá něco víc, než jen film. 5*

plakát

Americká krása (1999) 

Jeden z nejlepších filmů co jsem kdy viděl, hned si ho dám do top 10. Tohle je prostě absolutní krása!

plakát

Americké psycho (2000) 

Christian Bale je mi těžce nesympatický, a tak jsem těžko přežíval i tenhle průměrný horor, ve kterém hraje úchylného zabijáka. 40%

plakát

Amores perros - Láska je kurva (2000) 

Tři vzájemně propletené příběhy na téma zoufalost, krutost a láska. Bohužel u druhého z příběhů musím souhlasit s některými komentáři tady, že byl slabší oproti zbylým dvěma - za něj hvězdička dolů. Láska opravdu dokáže být kurva! Adios.

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Televizi defacto vůbec nesleduji, ale jediné na co jsem si vždy udělal čas, a žral to, bylo Ano, šéfe. Jeden z mála pořadů, na který se dá dívat, a který divákovi aspoň něco dá. Zdeněk Polreich jako kritik restaurací se s ničím a nikým nemazlí, a pro sprostá slova nechodí daleko. Aspoň teď můžeme vidět, jaká špína se schovává v některých kuchyních, a co se týče umělých dochucovadel, které většinou slouží ne jako dochucovadlo, ale jako základ jídla, tak některé kuchyně by se daly přirovnat k chemickým laboratořím :-) Na jídeláku 100 jídel a všechna chutnají stejně, blééé! Jasně, je to kopie Kitchen Nightmares, ale podle mě hodně zdařilá. 5 hvězdiček dávám taky díky tomu, co jsem napsal v první větě, v porovnání s ostatním "matrošem" co běží v TV si plné hodnocení prostě zaslouží. "To je ten váš bifteček, jo? Takový malý by měl už dávno spát." :-)

plakát

Austrálie (2008) 

75% a nebýt natahovaného konce, tak dávám víc.