Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (105)

plakát

Abeceda (1969) (studentský film) 

Tak já nevím,prostě nechápu Lynchovky.Že by ukazoval že z abecedy jde strach????Ale o hvězdu lepší než 6 zvracejících mužů.

plakát

Adéla ještě nevečeřela (1978) 

V tomto ceskem filmu vynika krasa ceskeho jazyka...parodie jak se patri,neprestavam se i doted smat,jakmile si na neco z tohoto filmu vzpomenu...Ceska krasa.

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Velmi slušná a svižná a jak já to mám rád akčně nabitá podívaná.Matt Damon má konečně pořádnou roli kde se dá na něj koukat.Já ho totiž dvakrát nemusím,ale tohle odehrál solidně.

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Ocekaval jsem vetsi bombu od Tima Burtona.Vubec sem necitil tu atmosferu z jeho predeslych filmu a mnohem lepsich filmu.Vim ze tohle je pohadka ale Mrtva nevesta byla taky a atmosfera byla lepsi nez tenhle snimek.Masky se mi moc libili na druhou stranu,a taky sem cekal ze postava Johnyho Deppa bude mit vetsi charizma.

plakát

Apocalypto (2006) 

Mel Gibson u mě zase zabodoval mám pro jeho filmy slabost nejspíš.Film je okouzlující,je pravda že některé scény jsou docela hodně přehnané,ale vždy to přebíjí jiné,ať už třeba herci bo v tomto filmu nečekaný konec.No takové já můžu.

plakát

Babička (1970) 

Lynch je pošuk.Jako by se mu zdál sen a on ho druhý den natočil.Vůbec ho nechápu.V téhle době asi nechodil moc do společnosti a jde vidět že to byl samotář,mnohem lepší je Burton ten to totiž točí pro lidi a ne pro svou útěchu,fantazii...hvězdu dávám za hudbu a zvuky.

plakát

Braindead - Živí mrtví (1992) 

Uzasne!!!!!Clovek se pri koukani na tento film nemuze dockat jakou smrt si pan reziser vymysli priste....Velmi zabavne.

plakát

Bright (2017) 

What point was Wards (Will Smith) wife and daughter to put in movie?

plakát

Captain EO (1986) 

První půlku filmu jsem si říkal že je to průměr a nic mě už nepřekvapí a můžu očekávat co se dál stane,ale pak Michael začne zpívat a tančit a kouzlit a já zírám.Zase skvělá muzika,michael snad jinou neumí:)