Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Město bohů

Město bohů (2002)

Jeden z mých nejoblíbenějších filmů.Trocha akce,trocha humoru,velmi dramatické a napínavé.Nemůžete předvídat co se stane.Takhle by měl vypadat film.Páni režiséři si dali prostě záležet.

Rocky

Rocky (1976)

Kdo by neznal tento film.Navic smekam poklonu Slyovi za skvele ztvarneni Rockyho....jako jednoducheho a hodneho chlapa s tvrdym korinkem.I Carl Weathers byl skvely.Dale Musim zminit ze Hudba dela hodne u tohoto filmu.

Statečné srdce

Statečné srdce (1995)

Jeste ted mi beha mraz po zadech kdyz se na to koukam.Podle me Gibsonova zivotni role.

Láska nebeská

Láska nebeská (2003)

Já na romantiku moc nejsem.Ale tady ten film se mi moc líbil.Hodně propracované,navíc skvěle obsazené,jedním slovem kouzelné,pokaždé když se na to dívám vždy mě to něčím překvapí.Tak by měli vypadat romantické komedie.

Zjizvená tvář

Zjizvená tvář (1983)

Tak to byla bomba.Videl sem to poprve a neverim ze tak stara gangsterka by me mohla v dnesni dobe plnych skvelych gangsterek jako napriklad americky gangster nebo kokain tak ohromit a prekvapit.Popravde sem chtel tomuto filmu dat 4 hvezdy ale zaver me tak uchvatil ze sem bezpochyb musel dat 5hvezd.Cekal sem ze Montana zemre jako v kazde dobrem filmu kde se to toci kolem drog a zbrani,ale necekal sem ze to bude tak jedinecne.A k tomu nenapodobitelny Al Pacino z toho dela Jeden z nej filmu co sem videl a taky si ho hned pridavam do meho zebricku.

Requiem za sen

Requiem za sen (2000)

GENIALNI. Proste jeden z nejlepsich filmu vubec. Hudba perfektne zapada. Pribeh vas pohlti. Darren Aronofsky nevytvoril jen film pro divaka ale take neco pro svet. Podle me by tenhle film mel videt cely svet. Svet by byl lepsi.