Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (187)

plakát

Cesta z města (2000) 

Když jsem film viděl prvně, což bylo v době zhruba 20 let zpátky a bylo mi možná ještě pod dvacet, tak se mi moc nelíbil, nic extra mi nedal a hodnotil jsem **. Když jsem ho ale shlédl dnes, jako téměř čtyřicátník, s manželkou, malými dětmi a práci jako "ajťák", hned film dostává jiný rozměr a od začátku do konce jsem se opravdu skvěle bavil.

plakát

Drahokam (2019) 

Čím více se blížil konec, tím více mi bylo špatně a nepříjemně od žaludku. Teď běží titulky a já asi hodím šavli. Takhle nepříjemně a nechutně mi už dlouho z žádného filmu nebylo. Jestli vůbec kdy z nějakého bylo.

plakát

Robinsonův ostrov II (2018) (pořad) 

Opět pomalý začátek a zbytečné prodlužování, kdy na jeden díl byla jen jedna soutěž, nebo kmenová rada. Následně, jako by zjistili, že jim zbývá již jen pár dílů a celé to zrychlili, takže jste měli v jednom díle méně kecání a hned dvě soutěže, případně soutěž a kmenovou radu. Takhle to však mělo probíhat hned od začátku. No a když jsem si říkal, že se poučili z předchozí řady, tak začali kombinovat a překombinovávat co se dalo. Pár příkladů: 1) Před každou radou je soutěž o imunitu a najednou, pár soutěží před koncem, kmenovka bez soutěže o imunitu a pak zase soutěž o imunitu. Jakože cože? Nebo 2) soutěže na ostrově vyhnanství. Jednou s publikem, pak zase bez, bez jakéhokoliv odůvodnění. Nehledě na tom, že na ostrově vyhnanství, kde má člověk trpět tím, že je sám a následně, když jsou tam dva tak má být hned soutěž a zase tam má zůstat člověk jeden, tak tady jsou 4 a mají to jako dovolenou, kde nemusí nic řešit ani hrát a jen si jednou za pár dní zasoutěží. No a největší blbost nakonec. 3) Porota vybírá, koho nepustí do finále. Jakože super. Porota chce vyhodit 2 lidi, jeden z nich postoupí do finále a tam, překvapení, ti, kdo onu osobu chtěli vyhodit již předtím, budou teď rozhodovat, kdo vyhraje. A hádejte, kdo to určitě nebude. Možná namítnete, že může porotu přesvědčit finálová řeč. Překvapení, finalovou řeč (víceméně) měli už v předposledním díle, kdy byli čtyři a měli si obhájit, proč zrovna je by neměli vyhodit. Takže asi tak. A to jsem ještě nezmínil fakt, že jednoho hráče nekompromisně vyhodili, protože se rozhodl rozdávat hráčům peníze, které ještě nevyhrál, když mu pomůžou vyhrát. Ok, není to fair play a i když je to krutý trest, dokážu to pochopit. Pokud to ovšem nebyla jen součást taktiky "nikdo vám nedá víc než já vám slíbím". Ale pak, pár dní na to se provalí, že několik hráčů podvádělo a v nestřežené chvíli ukradlo mýdlo a zubní pastu. A jaký trest následuje po provalení? Tak krutý a spravedlivý trest, že ho potrestaní berou jako odměnu. Tak kde jsme? Ano, chápu, že si nemůžou vyhodit další 3 lidi, když jich zbývá asi už jen 7, ale kde je potom spravedlnost a měření stejným metrem? Jak by řekla Zina: "Prostě je to prostě zklamání prostě. Už si říkáš prostě, že se to prostě někam posunulo a oni to prostě tak (s)prostě závěrem doje(prostě)bou. Asi si budu muset pustit nějakou americkou řadu na spravení chuti.

plakát

matka! (2017) 

Jakože WTF? Vůbec nevím, co si o tom mám myslet. Natočeno to bylo s grácií, připoutalo mě to do gauče (křeslo nemám) a při představě, že se něco takového děje u mě doma, mi zvedalo žaludek až k obočí. A to bylo v době, kdy situace byla ještě celkem klidná a i když o facku si říkající, tak stále uvěřitelná. Už jsem to chtěl mít celé za sebou a konečně odhalit pointu. Bohužel čím více jsem se blížil konci, tím více jsem byl v prd... na začátku. Tuž to jsem z toho hňup a musím si to nechat celé ještě párkrát projít hlavou. Matko! pomoz mi!!

plakát

Sbohem, baby (2007) 

Některá rozhodnutí jsou těžká, někdy není vše tak jak vypadá, některé otázky nemají správnou volbu a hlavně... nic není černobílé!!! (Komentář z října 2009).

plakát

Děkujeme, že kouříte (2005) 

Všichni máme na něco talent. Je jen otázkou, jestli máme žaludek ho využít. (Komentář z října 2009).

plakát

L. A. - Přísně tajné (1997) 

Tento film je třeba sledovat od začátku do konce a dávat opravdu dobrý pozor, jinak se v něm ztratíte. A nebo je to možná účel a ani není možné se v něm nějakou dobu vyznat, ale jen cítíte, že tu něco smrdí. Hodně smrdí!!! (Komentář z října 2009).

plakát

Mistři hazardu (2005) 

Pěkně se ten večer rozjel už na poradě a chlamal jsem se dál i u tohohle filmu. Opravdu na zasmátí ;oD Johnny Knoxville a Seann William Scott jsou prostě skvělí i každý sám za sebe a co teprve dohromady ;o) (Komentář z října 2009).

plakát

Nezvaná (2009) 

Tak takhle jsem se u hororu asi ještě nevylekal. Normálně mě to odhodilo z křesla a přitom se to dalo čekat. Atmosféra se postupně pěkně zhušťuje a nebýt ne příliš povedeného, ale i přesto velmi překvapivého konce, tak by to byla fakt pecka. (Komentář z října 2009).

plakát

Eurotrip (2004) 

Docela sranda při putování po Evropě. Pár českých herců a Američani z nás dělají debily. Ale stejně jsem se zasmál ;oD (Komentář z října 2009).