Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Zajímavosti k filmům (20)

Yesterday

Yesterday (2019)

Ve scéně, kdy na celém světe vypadne proud, můžeme postupně vidět místa přes Asii, Rusko, Evropu až po Ameriku. Na tom by nebylo nic neobvyklého, kdyby všude nebyla tma. A vzhledem k tomu, že výpadek trval pouhých 12 sekund, není možné, aby všude na světě byla v jednu chvíli noc.

Lhář, lhář

Lhář, lhář (1997)

Ve scéně na toaletách, kde si Fletcher Reede (Jim Carrey) „rozbíjí držku“ (dabing Martin Dejdar), případně „nakopává zadek“ (dabing Bohdan Tůma), lze vidět, že toaleta, do které strká hlavu a přivírá si ji prkýnkem, není keramická, ale pěnová. Zcela jasně je vidět, jak se mu pod hlavou mačká a prohýbá.

Muzzikanti

Muzzikanti (2017)

Roman Izzi Iziáš, který nazpíval postavu Izziho (Pavel Kříž) si ve filmu také zahrál, a to postavu hard rockového kytaristy. Ve skutečném životě je to zakladatel, zpěvák a nepřehlédnutelný frontman hardrockové kapely Doga.

Muzzikanti

Muzzikanti (2017)

Když Izzi (Pavel Kříž) vyzvedává na motorce Kláru (Michalina Olszańska), která jde z vyšetření a vychází ven z budovy, jedná se ve skutečnosti o budovu českotěšínské radnice. Následně spolu odjíždějí z náměstí po ulici Čapkova, která je jednosměrná a vyjíždí tudíž v protisměru. Dá se to poznat i podle toho, jak jsou zaparkovaná všechna auta.

Tenkrát v Kalifornii

Tenkrát v Kalifornii (2017)

Jason Momoa hraje postavu, která si říká Spyder. Několikrát je řečeno, že je to Spyder s ypsylon. Nicméně v závěrečných titulcích je napsáno Spider s měkkým i.

Tenkrát v Kalifornii

Tenkrát v Kalifornii (2017)

Cca v čase 1:15:00 při záběru na noční město je vidět, že se světla aut, respektive auta, pohybují pozpátku.

Čapí dobrodružství

Čapí dobrodružství (2016)

Když je máma na střeše, kde táta se synem staví přistávací plochu pro čápa, mámě (jež propůjčila v originálním znění svůj hlas Jennifer Aniston) zvoní telefon, který se rozhodne ignorovat. Na displeji můžeme vidět jméno A. Jolly, což je narážka na Angelinu Jolie, která Jennifer „přebrala“ Brada Pitta.

Pustina - Epizoda 5

Pustina - Epizoda 5 (2016) (epizoda)

Když Hanka (Zuzana Stivínová) vjede autem do jezírka, tak v záběru z vrchu svítí měsíc z pravé strany, tedy ze strany spolujezdce. Když však z auta vystupuje, svítí měsíc z levé strany. V bližším záběru, když už vychází z vody, svítí měsíc opět z pravé strany.

Mistři zastavárny

Mistři zastavárny (2009) (pořad)

Dne 9. března 2016, vpadla do Chumleeho domova policie kvůli vyšetřování obvinění ze sexuálního napadení. Během prohlídky policie našla drogy, marihuanu a jednu zbraň. Při detailnější prohlídce policie našla jedenáct střelných zbraní, od pistolí po brokovnici, MP5 a pušku ráže 0,223. Pouze čtyři byly registrovány. Nevada nicméně nemá žádné zákony, které by vyžadovaly registraci střelných zbraní. Většina střelných zbraní byla nalezena v ložnici v trezoru spolu s Xanaxem a sedmi kapslemi, které obsahovali malé množství metamfetaminu. Policie také našla důkazy o možném užívání kokainu na pozemku. Následně byl Chumlee zatčen. Z vazby byl propuštěn následující den. Chumlee byl obviněn z několika těžkých zločinů. Russellův právník David Chesnoff potvrdil, že se populární televizní hvězda přiznala k nezákonnému držení střelných zbraní a drog, čímž dosáhla dohody se zkušební dobou 3 roky.

Labyrint

Labyrint (2015) (seriál)

Ve 2. díle 1. série, kdy je vyšetřovatelka u chovatele hadů, je ve skutečnosti v jednom z pavilónů brněnské ZOO.

Konečně doma

Konečně doma (2015)

Postava 'Tip' Tucci v průběhu filmu zmíní, že pochází z Barbadosu. Odtud pochází i zpěvačka Rihanna, která tuto postavu namluvila a nazpívala většinu písniček ve filmu.

Ajťáci - Copak nejsme chlapi?

Ajťáci - Copak nejsme chlapi? (2008) (epizoda)

Když vjíždí modrý Passat na náklaďák, tak je vidět, že tam již několikrát parkoval. Silnice je totiž mokrá a v náklaďáku jsou vidět mokré stopy pneumatik.

Závod s časem

Závod s časem (2013)

Ačkoliv se po vozu Mustang střílí až v druhé polovině filmu, díry po kulkách se na něm objeví již o několik scén dříve.

Kobova garáž

Kobova garáž (2003) (TV film)

Film se natáčel i v Havířově a Českém Těšíně. Těšínská lékárna, která se zde objevila, dnes již sídlí o cca 300 metrů dál naproti přes ulici. Místo ní se tam dnes nachází prodejna s montážní technikou. Večerka, ve které se kradlo, stojí zase naproti těšínského vlakového nádraží. Scény na nádraží se natáčely ve Frýdlantě nad Ostravicí.

Reklama