Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (256)

plakát

Pravá blondýnka 2 (2003) 

Přiznávám, že jako fanynka růžové jsem byla dost zklamaná... za Reese, kterou mám ráda dávám 55%

plakát

Někdo to rád blond (2004) 

Někomu to možná může připadat jako hloupý vtip nebo opravdu hodně nevydařená parodie, ale pravdou je, že když máte náladu pod psa a nejste zrovna ve své kůži, bratři Wayansovi ví jak pošimrat bárnici...

plakát

Shrek 2 (2004) 

A opět se přiznávám! Jak by řekl kritik: "Toto mému oku mnohem více lahodí!" :o)

plakát

Shrek (2001) 

Nebudu lhát a přiznám se! Film jsem viděla pouze s českým dabingem, a proto v něm vidím snad i větší kouzlo, než v originálním znění... odkaz na létajícího Šemíka, včelku Máju a další mě v první chvíli naprosto odzbrojil a okouzlil, a proto je pro mě tenhle animák naprosto unikátní a vyjímečný, ale ... to by nesměla světlo světa spatřit dvojka.

plakát

Plnou parou vzad! (2002) 

V době, kdy film vzniknul to pro mě, jako pro náctiletého bylo velmi zajímavé a lákavé... oba hlavní hrdinové, jak Cuba tak Roselyn, mě v té době dokázali nadzvednout ze židle a já si připadala jako ve světě, kde je život paráda a kde láska vítezí nad hloupostí a trapností... No, ty léta jsou nenávratně pryč (zaplať Pánbůh) a tak už stačí jen potutelně se pousmát a přepnout na jiný program :o)

plakát

Zelená míle (1999) 

Z počátku jsem byla trochu na rozpacích, co k tomuhle filmu napsat?! Říkala jsem si, že všchno co se mi honilo hlavou tu už napsáno bylo a proč se opakovat? Nakonec jsem dospěla k názoru, že ne třeba vychvalovat všechny přednosti, jimiž se tento snímek pyšní - ono stačí pohlédnout na hodnocení a hned jste v obraze, jestli film stojí za to, nebo ne?!

plakát

Alvin a Chipmunkové 2 (2009) 

Tohle svědčí ještě o horším mém filmovém vkusu... ale chipmunkové a chipettky dohromady to byla prostě bobma... oni jsou opravdu rozkošní!

plakát

Alvin a Chipmunkové (2007) 

Já nevím, možná to svědčí o mém hrozném filmovém vkusu, ale mě se malý chipmunkové hrozně líbili.

plakát

Forrest Gump (1994) 

Během těch 142 minut, co film běžel jsem neupadla ani jednou do kómatu (což je u mě malý zázrak) ... to asi vypovídá výmluvně o schopnostech Roberta Zemeckise a nejlepšího herce posledních deseti let Toma Hankse. Proto je zbytečné psát o kvalitách tohoto filmu, ty přeci zná každý ne?