Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (608)

plakát

Anihilace (2018) 

Tak tohle pro mne bylo velike zklamani... Ani ty tri hvezdy se mi davat nechteji, ... Napad o tajemne rozpinajici se bubline se mi celkem libil, i zacatek filmu, asi tak do te doby nez prileti vrtulnik. Od te doby nuda, ... Sem tam hezky provedena vizualni stranka, efekty a krapet akce, ale na tak dlouhy film zoufale malo vseho, a kdyz k tomu dodate i spatny konec pak je jasno v tom, zda si nekdy tenhle film znovu pustim. Slo o prumerny, az zbytecne protahovany film.

plakát

Děsivé dědictví (2018) 

Ja vim, ze o detech se vetsinou rika, ze jsou krasne, ale holcicka v tomto filmu se mi vuuuubec nelibila. Jeji bracha vypada spis jako bracha Kumara ze Zahulime, uvidime a tim, ze si obcas pafne s kamarady tento dojem jen utvrzuje. Otec od rodiny se zazracnym zpusobem ve filmu zcela ztraci a zaslouzil by oceneni Hlavni cena za nejneviditelnejsiho herce ve vedlejsi roli. A matka? To je nejvetsi klenot... Jen misty mi jeji herecky vykon prisel uveritelny, reakce strojene a misty prehravane, az by se hodilo z filmu par scen vystrihnout. Jedina scena z filmu stoji za zminku, a to kdyz matka dorazi na terapeuticke sezeni a zacne o sobe vykladat, to jsem se opravdu pobavil, to by bylo za hvezdu, a pak krvave sceny spolu s pomerne prijatelnym koncem za hvezdu druhou. Lekavky nejsou a konzistentne potemela atmosfera se i diky histerickemu vykonu hlavni herecky nedari nastolit. Myslim, ze s trochou vice casu stravenym ve strizne, by se film mohl dostat i na krasne 3 hvedy. V pripade, ze by se komplet vymenilo herecke obsazeni mozna i na hvezdy 4...

plakát

Co na to Češi (2016) (pořad) 

Matonoha je traged, pořad stojí za prd, soutěžící týmy jsou většinou taktéž tragédie, ale nějak mě baví spolu s nimi hádat jak odpovídali češi na položenou otázku a díky zoufalemu komentatorovi se někdy i hodně pobavim.

plakát

Prázdniny v Provence (2016) odpad!

Tak dnes jsem pochopil, že i sebeoblibenejsi herec že špatného filmu oskarovy neudělá. Mám rád jak Prachaře tak Kotka, ale ani jeden z nich mě nedokázal přesvědčit, že má význam se na tenhle film koukat. A jestli v tom filmu byl nějaký jiný herec jsem si mezi všemi těmi hroznými komparzisty nevšiml.

plakát

Warcraft: První střet (2016) 

Jakožto dlouholetého hráče WoW a čtenáře knížek jsem se samozřejmě filmu nemohl dočkat. Jakmile byla možnost shlédl jsem ho a to několikrát během prvního týdne. Bohužel pocity z něj byly rozporuplné. Co se filmového ztvárnění orků a světa Azeroth rozhodně nemám žádné výhrady. Magie a souboje nejsou zpracovány nijak lacině a na film se velmi dobře dívá. Film bude, ale dle mého názoru mnohem přijatelnější pro lidi nečtoucí knihy s tematikou Warcaft neznající detaily ohledně příběhů. Protože film se v mnoha věcech lehce a v dalších dost radikálně odklání od knižních předloh. V krátkodobém měřítku to chápu a ona zjednodušení příběhu jsou daň za to, že tvůrci se pokusili udělat film stravitelnější pro laické diváky. Bohužel jim nedošlo, že znalce a fanoušky tím mohou značně otrávit. Některé změny v ději bohužel mohou mít fatální vliv na další pokračování. Jakožto poměrně pozitivní bych hodnotil to, že film se nachází kdesi v novodobé éře Warcraftu což dávám tvůrcům mnoho prostoru pro případné pokračování oběma směry. I přes velké znechucení z výše zmíněných odklonů od knižních předloh nemohu film hodnotit pouze třemi hvězdami, když uvážím kolikrát jsem ho od jeho získaní viděl. Ale jsem si víc než jistý, že na pět hvězd pro mne osobně nedosáhl.

plakát

Zlo nikdy nespí (2016) 

Moji vyhodou zrejme bylo, ze jsem od filmu na ktery jsem nahadou narazil v televizi mnoho necekal. Diky tomu jsem jim byl misty i prijemne prekvapen. Rozhodne jsem se nenudil a jakozto vecny mrmlal ohledne toho jak horory obvykle konci, jsem byl se zaverecnou pointou spokojen, davala mi smysl a logiku. Proc tedy po kladnem komentari pouze tri hvezdy? Film lec neni nudnym, neni ani zadnou peckou a vse co v nem je lze vstrebat ihned na prvni shlednuti. Rozhodne v nem neni nic co by mne primelo k tomu si ho v dohledne budoucnosti poustet znovu.

plakát

Zvířátko (2016) 

Mam moc rad nepredvidatelne filmy. Jeste radsi mam filmy, ktere se jevi predvidatelne a pritom skonci uplne jinak nez jste predvidali. Herecky to Ksenia a Domic taky zvladly obstojne.

plakát

Čarodějnice (2015) 

Výborné!!! Excelentní. Opravdu nemám lepších slov, film mi vyrazil dech jako za poslední roky žádný jiný. Film nepřišel ani tak s ničím extra novým, ale jeho netradiční pojetí, jeho surovost a jednoduchost, jeho mrazivá atmosféra. Používám zde kladné hodnocení, ale měl bych po pravdě říci, že film je odporný, hnusný, divný a tajemný. No prostě takový jaký by měl horor být. Rozhodně doporučuji a zaručuji, že po jeho dokoukání se budete cítit podivně a trochu zhnuseně. Jasných pět hvězd, a ohromnou dávkou lítosti, že nevzniká více podobných... Po naskočení titulků, všichni diváci v kině zůstali sedět. Nikdo nevyskočil a nepádil domů jak tomu obvykle bývá. Konec přišel tak nečekaně, protože NIKDO se během filmu nepodíval na hodinky s myšlenkou kdy už ta blbost skončí...

plakát

Ghoul (2015) 

Natož jak se o tomto filmu mluvilo v mém okolí než jsem na něj šel, ohromné zklamání. Film je skvělý do doby než aktéři dojedou do opuštěného domku. Což znamená, že mne bavil jen prolog a abych nebyl krutý posledních pět minut taky není k zahození. Jinak jsem se nudil a nemohl se zbavit dojmu, že film je směsicí různých filmů, které už jsem viděl. Nebudu je jmenovat, ale mnohem více bych ocenil čistě thrillerové pojetí tohoto tématu (kanibalství). Duchařiny mi do toho nějak nesedí, stejně jako mi nesedí dělat z Čikatila něco víc než jen psychopatického magora, který se zapsal do historie sériových vrahů jako jeden z nejbrutálnějších.

plakát

Jurský svět (2015) 

Film pro dlouhé deštivé odpoledne. Fanoušci dinosaurů budou možná nadšeni, ale jelikož se k nim nářadím, me nadšeni je značně omezené. Efekty a akce vás nenechají usnout, ale od příběhu příliš nečekejte.