Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obsahy (9)

Avatar: Legenda o Aangovi - Zimní slunovrat: Avatar Róku

Avatar: Legenda o Aangovi - Zimní slunovrat: Avatar Róku (2005) (epizoda)

Aang se musí dostat do Chrámu ohně, kde má šanci spojit se o zimním slunovratu s Avatarem Roku. Cestu mu komplikuje jak kapitán Zhao, tak i princ Zuko. Roku mu sděluje důležitou informaci o Sozinově kometě.

Avatar: Legenda o Aangovi - Zimní slunovrat: Svět duchů

Avatar: Legenda o Aangovi - Zimní slunovrat: Svět duchů (2005) (epizoda)

Tentokrát zavede cesta naše hrdiny do vesničky, na kterou každou noc útočí duch jménem Hei Bai. Obyvatelé se proto obracejí na Aanga, aby jim pomohl. Ten bohužel neví jak, ale poté, co Hei Bai unese Sokku, snaží se najít způsob, jak všechny zachránit. Sám se dostane do Světa duchů, ve kterém přijde na to, jak se spojit s předešlým Avatarem Roku.

Avatar: Legenda o Aangovi - Uvězněni

Avatar: Legenda o Aangovi - Uvězněni (2005) (epizoda)

Aang s přáteli narazí na mladého vládce Harua žijícího v malé vesničce, kterou již několik let terorizuje armáda Národa ohně. Všichni vládci země byli zajati a odvezeni neznámo kam. Když Katara naléhá, aby Haruo použil svou moc pro záchranu starce, netuší, že mu tím také způsobí zajetí. Proto musejí společně podniknout záchranou akci, aby nového kamaráda vysvobodili.

Avatar: Legenda o Aangovi - Omašský král

Avatar: Legenda o Aangovi - Omašský král (2005) (epizoda)

Aang s přáteli se vydávají do města Zemního království Omashu, ve kterém měl kdysi kamaráda Bumiho, s nímž dělával lumpárny. Jsou zatčeni za zničení stánku se zelím, když si Aang jednu lumpárnu zopakuje. Všichni jsou odvedeni k místnímu výstřednímu králi, který podrobí Aanga testům. Zvládne je mladý Avatar?

Avatar: Legenda o Aangovi - Bojovnice z ostrova Kjóši

Avatar: Legenda o Aangovi - Bojovnice z ostrova Kjóši (2005) (epizoda)

Aang je mocný Avatar, ale zároveň mladý chlapec, který touží po dobrodružství. Společně s přáteli míří na ostrov Kyoshi, kde chce osedlat obrovské kapry Koi. Zároveň ale probudí i jiného obyvatele zátoky, obrovitého úhoře Unagi. Na ostrově jsou ale zatčeni dívkami, které se hlásí k odkazu Kyoshi (jedna z předešlých reinkarnací Avatara). Princ Zuko je však Aangovi v patách. Se svou posádkou nečekaně útočí na ostrov.

Avatar: Legenda o Aangovi - Návrat avatara

Avatar: Legenda o Aangovi - Návrat avatara (2005) (epizoda)

Avatar zmizel před 100 lety, stejnou dobou, po kterou byl Aang v ledovci. Zuko, vyhnaný princ národa Ohně, má podezření, že právě Aang je ztracený Avatar. Objeví ho v jižním Vodním kmeni, a pokud se mu Aang nevydá na milost, kmen zničí. Jak se Aang zachová?

Avatar: Legenda o Aangovi - Chlapec v ledovci

Avatar: Legenda o Aangovi - Chlapec v ledovci (2005) (epizoda)

Sokka a Katara, sourozenci žijící v jižním vodním kmeni, naleznou v ledovci chlapce Aanga a jeho mazlíčka bizona Appu. Zjišťují, že je to pravděpodobně poslední žijící vládce větru a bizon není obyčejný bizon, ale létající bizon. Jenže to nevědí, že díky tomuto objevu začíná jejich společné dobrodružství a hon prince Zuka na ně.

Víla Zuběnka

Víla Zuběnka (2010)

Thompson (DWAYNE JOHNSON) je suverénní hokejista, který sice už celých 9 let nevstřelil gól, ale pro změnu je jeden z nejznámějších lidí na trestné lavici. Pro jeho četné fauly končící vyraženým zubem se mu přezdívá zoubková víla. Ale jako každý dospělý na opravdové víly nevěří. Do té doby, než mu na zádech vyrostou křídla a on si za tento hřích musí odpracovat 14 dní prospěšných prací jako víla Zuběnka

Reklama