Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (207)

plakát

Volný pád (1993) 

Už úvodní záběr dává tušit, že to nebude klasický film ... a také není.

plakát

Into the Forest (2015) 

myslím, že to mělo potenciál .. asi cca 45 minut . Pak už se to moc vleklo, vůbec by nevadilo kdyby ten film měl třeba místo 101, jen 79 minut. Myslím, že jsou jiné postapo filmy co jsou určitě lepší, napadá mě třeba "Z for Zachariah". kde je to celé okořeněné vstahovým trojúhelníkem. Tady jsou prostě jen 2 sestry, jedna racionálně a druhá citově založená, to je na takovou stopáž asi málo?

plakát

Barbar Conan (1982) 

Nejvíc chlapský hrdina ze všech! Nejvíc záporný záporák ze všech! Na dnešní poměry až artová kamera jak z nezávislého filmu. Celý film je krásnou ukázkou estetiky 80.let, kostýmy ženských postav jsou jak z filmu flashdance :-) Hlavní hudební motiv je až nebezpečně podobný filmu Warcraft, že by se blizzard inspiroval?

plakát

Vlny (2016) 

Opravdu pochmurná realita některých lidí ve společnosti. Je fajn, že film se nesnaží o falešný optimismus, ale misto toho realisticky podává jejich situaci.

plakát

Invence (2015) 

*** v tomto případě znamenají výjimečný film. Pár záběrů naprosto super, perfekcionistické kompozice, ale střídají divácky nestravitelné pasáže. Zakončení filmu je divné, to je fakt.

plakát

Laura (1944) 

Noir jak ma být. Repliky Walda Lydeckera byly obzvláště vtipné a arogantní... Velice dobré.

plakát

Komorná (2016) 

Sbal prachy a vypadni na japonsko-korejsky způsob ve 30.letech. Pribeh je poměrně prostý, ale jak je nahlizen z různých úhlů tak je to dobré. Závěr je uspokojující... Doslova :)

plakát

Země koho? (2016) 

Dokument, který přináší velmi zajímavé informace zevnitř egyptské revoluce.... Režimy my se mění ale lidé zůstávají. Myslím, že konkrétně pro čechy by měl mít film zajímavé poselství.

plakát

Murderball (2005) 

Mark Zupan opravdu táhne celý dokument, je to fak typ vozíčkáře ktereho byjste nechtěli potkat v noci na ulici :). Teď vážně... Opravdu dokument co dává naději, jo když jste na vozíčku nebo ještě hůř, je to naprd, ale diky sportu je to min naprd.

plakát

Králové města duchů (2015) 

Rozvláčný dokument, kdyby po projekci nebyla diskuse s režisérkou hodnotil bych níže.