Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (207)

plakát

RRR (2022) 

Tak tohle bylo opravdu hodně zábavný. Doslova nabytý historií, jak hodina dějepisu :-). ****

plakát

Vejdi do prázdna (2009) 

Tak tohle je přesně film do kina!, na takové to domácí sledování je to moc náročné. Ale v kině mají ty epileptické pasáže úplně jiný feel, vidět ty lidi před sebou jak se koupou v té záři ... intenzivně cinefilní.

plakát

Den warriora (1996) 

Hodnoceno v rámci projekce otrlého diváka, normálně je to brak, ale simultánní dabing to posunuje na novou úroveň zábavnosti.

plakát

Devs (2020) (seriál) 

...bylo předurčeno, abych tomu dal pět hvězd.. i když se mne mnozí pokoušeli přesvědčit o opaku. Trochu tohle moje rozhodnutí zavání metafyzikou, stejně jako seriál sám. Komu se v průletových scénách nad San Franciskem nevybavilo ono již pověstné "Mezitím v San Francisku" z kultovního The Room není cílovka seriálu :-).

plakát

Vlkochodci (2020) 

**** a to jen proto, že nejsem desetiletá holka :-) ... jinak *****

plakát

I Am Not Okay with This (2020) (seriál) 

... je to už trochu generické, žánr středoškolských seriálů to moc nikam neposouvá. Ale koukalo se na to dobře :-)

plakát

Maják (2019) 

Film z jehož záběrů by šel z fleku vytvořit úspěšný instagramový profil. Záběry jsou vždy pečlivě nakomponovány, radost sledovat. Mučivá délka filmu je to co ho hodně v mých očích sráží pouze do nadprůměru. Na rozdíl od hlavních postav jsem byl v hodnocení filmu s postupující stopáží stále více a více střízlivý ... Ústřední dvojka jsou ale fakt simpaťáci :-)

plakát

Jablko (1980) 

Jako ano je to opulentní distopická disko budoucnost ... ale s live dabingem od FOD, největší pecka. A pěvecký výkon Samanthy Bifidus, brilantní nemám slov.

plakát

Tomb Raider (2018) 

je fajn, že film využívá videoherní prvky ... ve filmu je jich spousta, tolik, že ani snad nemá cenu je vyjmenovávat. Alicia Vikander je je jako Lara super ...