Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (113)

plakát

Afrika (2013) (seriál) 

Seriál "Arfica" si zaslouží být viděn. Je to jeden z nejnádhernějších a nejupřímnějších počinů, jaký byl kdy vytvořen.

plakát

13. komnata - 13. komnata Romana Vaňka (2012) (epizoda) 

Tvůrci doslova promarnili šanci velebit bezprostřední charakter Romana Vaňka a činnosti, kterým se věnuje. Reportérka se celých dvacet minut táže pouze na jeho nejvíce nedůležitou otázku ohledně atopického ekzému. Pan Vaněk si zasloužil víc.

plakát

Vůně ženy (1992) 

Tím, že Martin Brest nasadil Al Pacina do hlavní role, provedl samozřejmě bezchybný tah. Film je nádhernou oslavou života, kde se odlišné povahy hlavních postav dokonale prolínají a kde si divák bezpochyby najde moment, který by chtěl prožít i on sám.

plakát

Lucky Louie (2006) (seriál) 

Při sledování Lucky Louie vás přepadne tak uvolněná atmosféra, že přemrštěné množství nadávek vám nebude vadit :-) . Díky pohodě, která bude panovat vás neurazí ani Jerry, jenž si jenom tak mimoděk projde POUZE v tričku :-) . Mimo jiné i tahle scéna mě uzemnila :-) . Nedoporučuji vážně zatvrzelým moralistům a puritánům. Ale jinak všem ostatním ano! :-) Jak už bylo napsáno, škoda pouhých třinácti dílů.

plakát

Ray (2004) 

Doznívají poslední tóny "Georgia on my mind" a tím je dokonale podtrhnuta celá Rayova kariéra. Ty nejgeniálnější hudební hvězdy si vždycky musely projít těžkou životní cestou aby svojí hudbou dělaly svět hezčím ... A právě proto Rayovu hudbu tolik zbožňuju.

plakát

Dostaň ho tam (2010) 

Klobouk dolů. Tolikrát zvracet za sto minut by jen tak někdo nezvládl. Omlouvám se všem fanouškům, ale do tohoto typu komedií nikdy neproniknu. Jako díky za děj, který tu skutečně byl, uděluji dvě hvězdy:-).

plakát

Sherlock (2010) (seriál) 

Každým dílem očekávejte vytříbenou spršku detektivního umění. Ačkoli druhá řada už pro mě není toliko strhující, stejně mi nezbývá nic jiného, než tvůrcům títmo komentářem poděkovat. Něco takového tu notně chybělo.

plakát

X-Men: První třída (2011) 

Michael Fassbender, kterého jsem doposud znala jen z Jane Eyre, mě oslovil a rozhodně si ho ještě ve svých budoucích snímcích vyhledám. Celkově byl pro mě celý film jedním velkým příjemným překvapením a taky musím vyzdvihnout scénu s náborem nových mutantů. To bylo k popukání :-).

plakát

Captain America: První Avenger (2011) 

Nemůžu říct, že bych se nudila. Byl to zábavný tyjátr o vlastenecké vychrtlince, která se nechala přeměnit na pohledného svalovce a začala si říkat Kapitán Amerika. Jen doufám a věřím, že The Avengers budou alespoň o dvě hvězdičky lépe zpracované.