Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Akční
  • Romantický

Recenze (13)

plakát

West Side Story (2021) 

Srážím hvězdičku, protože nejočekávanější píseň v podání Valentiny absolutně ztratila kouzlo. Ve verzi 1961 šlo o jednu z nejkrásnějších scén i hudebních podání a z celého filmu jsem se na ni těšila nejvíc, takže tato verze mi dost zkazila dojem z filmu.

plakát

Nejsi výjimečná (2022) (seriál) 

Frustrující hlavní hrdinka a děj o ničem.

plakát

Elvis (2022) 

Obvykle nebývám na filmy náročná, ale tohle bylo obrovské zklamání, až znechucení. Vůbec mi nepřišlo, že se dívám na film o Elvisovi, vůbec mě to nepřeneslo do jeho doby. Moderní prvky mi vadily a pompézní to bylo až moc. Spousta scén byla dost útržkovitá, opakovaná, chyběla mi celistvost a vlastně vůbec nevím, o čem to bylo. Ani Elvisovy písně jsem nebyla schopná procítit. Jednu hvězdičku dávám za famózního Butlera, který by si zasloužil i mnohem větší prostor.

plakát

Úplně cizí lidé (2021) (seriál) 

Mohl to být super film. Seriál se zbytečně moc táhne.

plakát

Všem klukům: Navždy s láskou (2021) 

Mnohem lepší než kniha, takže předčilo očekávání. Navíc k mé radosti změnili i jeden velmi podstatný detail, v což jsem tajně doufala. Takže spokojenost a knihu můžu tímto pustit z hlavy.

plakát

Sexuální výchova (2019) (seriál) 

Je to sice poněkud nadsazené, ale neuvěřitelně to baví, a to je podle mě to hlavní. Se začátkem druhé série přidávám pátou hvězdičku, nemůžu se od toho odtrhnout. Navíc, Asa je v roli Otise k popukání.

plakát

Joker (2019) 

Dokonale temné. Za bravurní výkon J. Phoenixe přidávám pátou hvězdičku.

plakát

Čas čarodějnic (2018) (seriál) 

Na seriál jsem se těšila už z toho důvodu, že odjakživa miluju téma čarodějnic a navíc Teresa Palmer v hlavní roli bylo další velké lákadlo. Zatím je to docela zajímavé, co mi ale naprosto nesedí, je ta milostná zápletka. Diana má být génius a přitom je tak hloupá, že se zamiluje do prvního chlapa, co jí přijde do cesty v podstatě bez důvodu, i když ví, že je to to zcela proti všemu. A po třech týdnech ho miluje tak, že je ochotná pro něj zemřít? Studovaná geniální profesorka se najednou promění v hloupou puberťačku. To je trochu ohrané a absurdní, tato zápletka dost připomíná Twilight a v tomto seriálu bych se bez ní obešla. Čekala jsem spíš serióznější seriál.

plakát

Labyrint: Vražedná léčba (2018) 

Pozn. Obsahuje spoiler. Thomas je pravděpodobně jedna z mých nejoblíbenějších fiktivních postav i přesto, že knihy k mým top nepatří. Obdivuju, jak bojuje za to, v co věří. Obdivuju, jak bojuje za své přátelé. A ze všeho nejvíc jeho bezmeznou lásku k Terese, která v něm je i přes její zradu. Lovestory, která je v příběhu na jednu stranu jen okrajově a na druhou prolíná celý příběh. Konec byl pro mě neuvěřitelně tragický a asi budu mít měnší hysetrák pokaždé, když film znovu uvidím. Film byl plný akce a zvratů, nezklamal ani Paesano s dokonalou hudbou, která skvěle navázala na první díl série a já díky ní měla už v prvních minutách filmu husinu. Možná to bylo trochu zdlouhavé, ale lepší než to rozdělit na zbytečné dva díly, alespoň si finále dosyta užijeme. Za mě tedy 4,5*. Dlouho to ve mně zůstane.

plakát

Tři billboardy kousek za Ebbingem (2017) 

"Zloba plodí jen další zlobu." Skvělé zachycení psychologie postav, každý má v sobě dobro i zlo, nic není černobílé. Chybělo mi jen rozuzlení případu, ale o tom to vlastně vůbec nebylo, že? :)