Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční

Obsahy (12)

Light Fantastic

Light Fantastic (2004) (seriál)

The Light Fantastic popisuje jak od starověku až po začátek dvacátého století postupovalo lidské poznávání světla, a jak ovlivňovalo životy objevitelů nových poznatků i životy prostých lidí. Jednotlivé díly na sebe časově navazují a množství poznatků je v nich prezentováno praktickými pokusy.

Uvnitř lidského těla

Uvnitř lidského těla (2011) (seriál)

Čtyřdílný dokument popisující jeden z nejdokonalejších biologický strojů - lidské tělo. Od popisu biologického procesu při vzniku lidského života, přes funkci srdce, vývin a přizpůsobení se mozku, až po obranný mechanismus umožňující nám žít ve světě plném nebezpečí, které si ani neuvědomuje, se dopodrobna věnuje vybraným partiím. Detailní popis je věnován mechanismům odehrávajícím se v našem těle každou sekundu, aniž bychom je mohli sami nějak ovlivnit. Pro názornou demonstraci jednotlivých vlastností je každý díl doplněn o záběry lidí, kteří využívají možnosti svého těla naplno, ať už se jedná o ledového muže, snášejícího ohromnou zimu nebo účastníka autonehody, který potřebuje transplantovat ruku od vhodného dárce.

Hawking

Hawking (2004) (TV film)

Dokument BBC popisující doktorské studium Stephena Williama Hawkinga, na jehož začátku zjistil, že je vážně nemocný a lékaři mu nemohou pomoci. Jeho rodina mu předvídala maximálně dva roky života a spolu s jeho přáteli si všichni přáli, aby to stačilo na dokončení doktorátu. Nepříliš společenský Hawking stále jen mluví o astronomii a hlavně fyzice, která je pro něj vším. Potkává svou první ženu a blíží se zlomovému objevu, který ne všichni učitelé chtějí uznat...

Vzestup peněz

Vzestup peněz (2008) (seriál)

Šestidílný dokumentární seriál provázený profesorem Niallem Fergusonem popisuje historii vzniku různých finančních nástrojů jako jsou například dluhopisy, aby nám pomohl pochopit vznik poslední finanční krize.

Friends: The Stuff You've Never Seen

Friends: The Stuff You've Never Seen (2001) (pořad)

Co se stane, když herci zapomenou, co mají říct? Co může způsobit neplánovaná změna dialogu? A jak to vypadá, když malé dítě opraví Jennifer Aniston? Aneb sestřih nepovedených záběrů ze seriálu PŘÁTELÉ.

Cheers: Last Call!

Cheers: Last Call! (1993) (TV film)

Paramount studio - stage 25 - poslední shrnutí všech jedenácti sérií seriálu NA ZDRAVÍ s výběrem nejzábavnějších scén před vysíláním závěřečné episody.

Cheers: 200th Anniversary Special

Cheers: 200th Anniversary Special (1990) (pořad)

Krátce před osmi lety začalo vysílání příhod z jednoho baru, kde všichni znají tvoje jméno... Představitelé hlavních rolí spolu s ostatními důležitými tvůrci komentují jednotlové postavy ze seriálu Na zdraví (1982). Jaký vztah k ženám má Sam Malone? Jak se seznámil doktor Fraiser Craine s doktorkou Lilith Sternin? Vše je doplňeno výběrem nejlepších scén ze seriálu.

Sniffles and the Bookworm

Sniffles and the Bookworm (1939)

Myšák Sniffles vyděsí knižního červa natolik, že vyburcuje zbojníka a obra z knižních příběhů, aby ho zahnali. Když se však zjistí, že pohádkové bytosti jdou na malého myšáka, všichni si oddychnou a začnou oslavovat. Při svém zpěvu však vzbudí Frankensteina, který již tak přívětivý není...

Snowman's Land

Snowman's Land (1939)

Policisté dostanou za úkol najít nebezpečného zločince Špinavého Pierra. Příběh sleduje pouť jednoho nešikovného policisty, kterého jeho psí spřežení zavede až za neznámým cizincem. Bohužel policista ho hned nepozná a začne se ho vyptávat, jestli náhodou neviděl Špinavého Pierra. Svůj omyl pozná, až když je napaden. Než se vrátí k sobě, Špinavý Pierre se uvězní ve své chatě a nechce policisty pustit dovnitř. Policista se ovšem nevzdává a snaží se zločince chytit...

The Night Watchman

The Night Watchman (1938)

Starý nemocný kocour posílá svého mladého synka na noční stráž u lednice. Podaří se mu uhlídat obsah lednice před nenasytnými myšáky, kteří se nového hlídače nebojí?

My Favourite Frasier

My Favourite Frasier (1999) (TV film)

Aneb „Můj oblíbený díl FRASIERa“? Odpovídají nejen představitelé hlavních rolí. Navíc zde divák může zhlédnout zamyšlení se nad vztahem doktora Nilese Cranea a fyzioterapeutky Daphne Moon spolu se skandálním odhalením Davida Hydea Pierce, že tančí jako dřevo, zrovna když má s Daphne všechny okouzlit svým tancem…

The Frasier Story

The Frasier Story (1999) (TV film)

Dokument o vzniku postavy Frasiera Craine. Výběr nejlepších momentů ze seriálu "NA ZDRAVÍ" s komentáři jeho tvůrců, kteří si všimli nebývalého talentu herce Kelsey Grammera. Následují komentáře výběru herců k sitcomu "FRASIER" a samozřejmě několik vtipných momentů ze seriálu.

Reklama