Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (29)

plakát

REC (2007) 

Nesnáším ukvičené dabérky, které film pošlou přímou cestou do kytek. Jak mě se ulevilo, když jí na konci konečně zavřeli hubu se vší parádou. Opravdu jediný světlý moment ve scénáři (a že nedal moc práce) !!

plakát

Benga v záloze (2010) 

Neustálé střídání trapnosti a vtipu se tu mísí s narůstajícím pocitem nudy, který vyplývá z příšerně dlouhé stopáže!! Je to škoda, neb z toho mohla být víc než jen průměrná akční komedie.

plakát

Dobrá čarodějka (2008) (TV film) 

Nebýt půvabné Catherine Bell, která diváka drží u obrazovky doslova jako magnet, zapadl by tenhle snímek kamsi do kouta na hromadu jemu podobných.

plakát

Megažralok vs. obří chobotnice (2009) odpad!

Název sám jasně naznačuje, do jaké kategorie hodnocení tenhle film zapadá. Spoiler: Měla jsem za to, že čím větší je nějaká ta potvora, tím víc ztrácí na své obratnosti. Tady mě chtěl zřejmě někdo přesvědčit o opaku. Nemohla jsem se nesmát, když se ten obří žralok vymrštil z pod hladiny a letěl a letěl a letěl až do chvíle, než se zahryzl do dopravního letadla, letícího si vysoko nad oceánem. No, co k tomu říct? Snad jen.. čumím jak umím!

plakát

Rukojmí (2009) 

I přes drsný závěr se tomu konci nešlo nesmát.

plakát

Plán 9 (1959) 

Tohle je vážně režijní tragédie. Nicméně tomu odpad dát nelze, protože svým způsobem je to skvost - nechtěně i zábavný.

plakát

Mlha (2007) 

Začátek se tvářil nadějně a naděje trvala do chvíle, než se zjevila obří chapadla. Pak už následovala jen příliš dlouhá stopáž plná obřího, neforemnýho hmyzu a bandy kreténů zralých na přesdržku - počínaje namachrovaným hajzlíkem a konče drblou apokalyptickou pánbíčkářkou. Měla jsem chuť vyrvat si vlasy!

plakát

Halloween II (2009) odpad!

Prvnímu dílu nechyběla atmosféra a pořádná dávka napětí, ale tohle pokračování nemělo hlavu ani patu. Nenarazila jsem v průběhu filmu na jediný moment, který by mne přinutil nedat tomu odpad. Jak se říká, kde nic není, ani kuře nehrabe. Tohle se prostě nepovedlo. Tečka.

plakát

Halloween (2007) 

Mělo to atmosféru, bylo to napínavé, ale ten konec - ten konec!!! Ten mě vážně ... zklamal. Proto hodnotím pouze za tři.

plakát

Nebezpečná přání (2002) 

To žánrové zařazení mezi horory tvůrci nemysleli vážně, že ne? Toho nechtěnýho humoru tam totiž bylo až přespříliš. Počínaje dech beroucí dedukcí soudní znalkyně, z které mi cukaly koutky od ucha k uchu (a to snad ani radši nemluvím o hereckém obsazení této postavy). Od odpadu tenhle komediální ne/horor tak zachraňuje pouze překvapivá pointa v závěru.