Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (59)

plakát

Ďáblova cesta (2007) 

V příkladné sebereflexi si v druhé polovině ústy hlavního hrdiny vyslechneme, že sledujem podřadné béčko.. to sedí. Bát se není čeho, a když režisér ke konci přeřadí z pokusu o mysteriózní horor na pokus o psychopatologický gore, logika dostává definitivně poslední ránu sekyrou.

plakát

Plivu na váš hrob (2010) 

Bohužel se hlavní postavě nedá věřit téměř nic, i když s takovým scénářem by to měla těžké i mnohem lepší herečka. Morálně pochybné a nedávající smysl /a za to aspoň ty **/

plakát

Maffiósso (1998) odpad!

To se fakt někomu líbilo? A někomu přišlo vtipné? Tak to mi hlava nebere /a to mafiánské filmy znám dost dobře/.

plakát

Sucker Punch (2011) 

Mé oči jsou totálně......mangááá !!! Viděl jsem od Snydera jen oživlý úsvit mrtvých, což Romerův původní snímek vizuálně a akčně trochu přeskočilo, obsahově je však mrtvo.. tohle je to samé, ale u Tarantina s Rodriguezem. Chtělo by to něco originálně Snyderovského..... proč tedy 4? Protože... Mé oči jsou..

plakát

Charlieho andílci (2011) (seriál) odpad!

Když máte opravdu pitomý akční scénář, můžete přimíchat trochu nadsázky, tři sice průměrné, ale sympatické herečky a vzniknou.. Charlieho Andílci. Pokud vypustíte tu nadsázku, herečky vyberete mizerné a uděláte z toho seriál dopadne to takhle.

plakát

Pád do tmy (2005) 

Zombiemi šmrncnutí slepí glumové sice nepůsobí příliš uvěřitelně, leč na této planetě se najdou i podivnější stvoření..

plakát

Zapadákov (1973) 

Hodně divný film, jakoby všem bylo všechno fuk, přesto jsem tomu věřil..

plakát

Letadla (2013) 

Když už nastavovat kaši, tak ne směsí pilin a obsahem žumpy - vypadat to může sice přibližně stejně, ale chutnat to bude málokomu..

plakát

Počátek (2010) 

No kruci.. pár let jsem nic nekomentoval a vidím že jsem se vzdálil ještě trochu víc.. Bez předchozího sondování že zkouknu už podle upoutávek průměrný Holywoodský scifi trhák.. po čtvrthodině jsem to chtěl skoro vypnout, jako ztrátu času a samoúčelné efektové orgie, no nakonec jsem to dokoukal, a docela se bavil.. jenže! Víc než "originální" námět filmu mne překvapuje zde dosažené hodnocení.. v ději jsem se teda neztrácel vůbec, a pokud máte načteno něco dobrého sci-fi /na tohle téma např. P.K.DICK - tři stigmata../ nemůže ohromit ani scénář..

plakát

Ledová apokalypsa (2011) (TV film) 

Je to skutečný masochismus, či asi záliba v absurdnu, po tak mizerném prvním dílu se dodívat na ještě horší druhý.. scénář je skutečná apokalypsa, logika nám zřejmě někde zamrzla a herci to tedy rozhodně nezachraňují...jednu hvězdičku za závěrečnou jízdu na pekáči a načasované shledání anžto poslední ránu z milosti zdravému rozumu....

Ovládací panel
2 body

Fanklub

(2)