Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (475)

plakát

Denní hlídka (2006) 

O něco slabší než první díl, je to ještě větší patlanice, tentokrát už hodně přehnaná. Nechytlo mě to tolik jako první díl, protože jde v podstatě o to samé. Ale jedná se o solidní průměr.

plakát

Ali G Indahouse - Film (2002) 

Tradiční humor ali g, který někdo zbožňuje, někdo nenávidí. Nenáročná podívaná podaná velmi dobře. Ke konci už sice malinko slabší, ale přesto výborná podívaná.

plakát

Rafťáci (2006) 

Janákovi se zdatně povedlo dotáhnout neduhy Snowboarďáku a vzešel z toho film, který si nehraje na víc než je. Nejvíc ale musím vyzdvihnout parádní muziku, ještě o něco lepší než u Snowboarďáků. Pokuď bych měl hodnotit jenom z hlediska žánru, tak klidně 5*

plakát

Wolf Creek (2005) 

Velmi podprůměrný horor, u kterého se snad ani neleknete, ale dvě hvězdičky za postavu psychopata, kterého si opravdu oblíbíte. Trošku špatné, když je to podle skutečné události, že? Ale filmaři nám nedali na výběr.

plakát

Hitch: Lék pro moderního muže (2005) 

Poměrně dobrá a svižná komedie s výborným Willem Smithem. Pokuď by nebylo již od začátku jasného konce, určitě by to bylo na lepší hodnocení.

plakát

Příběhy obyčejného šílenství (2005) 

Film je rozpadlý na jednotlivé části, úplně se Zelenkovi nepovedlo udělat celistvější obraz děje, ale přes to je vynikající tragi-komický film se skvělými momenty, výbornými hláškami a v první řadě s fantastickými herci

plakát

Crash (2004) 

Fantastický spletenec příběhů, které se střetávají a prolínají. Jeden z nejlepších filmů o rasismu, výborně, citlivě a vyváženě natočený.

plakát

Nesvatbovi (2005) 

Velmi svižná a hodně vtipná komedie s vynikajícně se doplňující ústřední dvojicí. Ke konci malinko dochází štáva, ale dá se to zkousnout.

plakát

Pravidla vášně (2002) 

Hodně zajímavý snímek, mám z něj rozporuplné pocity. Na jednu stranu působí jako další z laciných béček s pár zajímavými efekty, ale na druhou stranu vás poměrně solidně přitahuje, až si začnete říkat, že je to "kurva dobrej film."

plakát

Hotel Rwanda (2004) 

Poměrně dost působivý snímek, na většinu lidí dolehne ještě více, když si uvědomí, že vše je podle skutečné události. Velmi kvalitně zpracováno, plusové body za protizápadní odvahu filmařů a celkově všem, co se na této dobře odvené práci podíleli.