Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (355)

plakát

Prvních 100 (2014) (seriál) 

I když už dávno nejsem teenager a tenhle seriál je převážně o teenagerech, kteří byli vysláni po téměř sto letech zpět na Zem, musím přiznat, že mě seriál hodně baví. A to i přes to, že je v něm několik nedostatků. Proč třeba nikoho z "dětí" nezajímá, jak se povedlo pozemšťanům (se kterými se setkaly) přežít na Zemi zničené nukleárními zbraněmi? Já bych se na to zeptala hned při první příležitosti... Jsem ráda, že bude na podzim druhá série a fakt se na ni těším. Zvlášť po závěrečných minutách posledního dílu. WTF? :-) EDIT: Po osmi dílech druhé série přidávám hvězdičku. Seriál je díl od dílu lepší. ;-)

plakát

Gilmorova děvčata (2000) (seriál) 

Na tenhle seriál jsem se dívala ráda. Lorelai jsem si vyloženě oblíbila. Její postava je krásná, chytrá a vtipná. Vražedná kombinace. :-) Bavilo mě sledovat, jak vychovává dceru (Rory je celá maminka), která postupně dospívá v ženu. Bylo zajímavé sledovat její komplikovaný vztah s rodiči. Období zamilovanosti... Seriál řadím mezi ty nejlepší, které jsem zatím viděla.

plakát

Falling Skies (2011) (seriál) 

Začala čtvrtá série. A abych řekla pravdu, tak první tři mi tak nějak uběhly, že si ani pořádně nedokážu vybavit, co přesně se ve které odehrávalo. Tím nechci říct/napsat, že by mě seriál nebavil. Naopak. Stále se něco dělo, postavy byly až na pár výjimek zajímavě vykresleny... Ovšem musím přiznat, že Tom Mason ve čtyřce prchající opakovaně na motorce z vězení... To je trošku silná káva i na mě. Seriál má pár děr, ale ty se dají většinou překousnout. Jsem zvědavá, jak se bude děj vyvíjet dál. ;-) 2016 - Po shlédnutí páté série beru seriálu jednu hvězdu. Zklamání a nic než zklamání. Závěr byl tak odfláknutý, že jsem si na konci říkala, proč jsem vlastně seriál sledovala. Škoda. :-(

plakát

Kráska a zvíře (2012) (seriál) 

S tímhle seriálem mám trošku problém. Chvílemi mě baví hodně, pak zase ne a musím se trochu nutit k tomu, abych se podívala na další díl... Občas je to prostě nuda. Catherine je s Vincentem, pak spolu nejsou, aby se za pár dílů zase dali dohromady, protože spolu prostě mají být... Pořád se najdou tací, kterým leží v žaludku to, že je Vincent netvor. A snaží se za každou cenu ochránit Cat, i když ona o to vůbec nestojí... Doufám, že třetí série nebude úplný propadák. :-) EDIT: Léto 2017 - Tak třetí série stála za pendrek. Čtvrtou už jsem ani nezačala sledovat. Seriál byl dobrý na začátku a každou další sérií to bylo horší a horší. Je dobře, že už to skončilo. :-)

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

První a druhá série byly super. Ty mě bavily fakt hodně. Třetí s guvernérem byla slabší. A také mě moc nebavil děj odehrávající se ve vězení, který pokračoval i ve čtvrté sérii. A vrátil se guvernér... Pak postavy opustily vězení a v několika skupinkách se plahočily po kraji... Trošku nuda. No, jsem ráda za finále čtvrté série, protože to nám nabízí řadu otázek. Jak to tedy bude dál? Kdo jsou lidé z Terminusu? Jsem zvědavá na pátou sérii, kterou si určitě nenechám ujít. ;-) Edit: Poté, co jsem viděla ukázky prvního dílu sedmé série, jsem tento díl jen prolétla a stále jsem se ještě nedonutila se na něj podívat na celý. Ten masakr v prvním dílu na mě byl nějak moc, takže jsem se na sedmou sérii zatím vykašlala a docela vážně uvažuju i o tom, že už tenhle seriál sledovat nebudu...

plakát

Grimm (2011) (seriál) 

Ze začátku mě seriál moc nebavil. Díly mi přišly podobné jako vejce vejci. Ale jak se začala rozvíjet dějová linka, seriál u mě získával na oblíbeností. Nejlepší postava je Monroe. Je vtipný a fakt mě baví. Třetí série pro mě skončila dost překvapivě, takže se těším se na čtvrtou a jsem zvědavá, jak bude seriál pokračovat. ;-)

plakát

Revoluce (2012) (seriál) 

Po druhé sérii ubírám jednu hvězdu. A jsem i celkem ráda, že je seriál ukončen a nebude se točit třetí série. První byla super. I když se točila téměř celá hlavně kolem hledání bratra, kterého pak stejně zabili, bavila mě. Jen ta myšlenka, že je svět během vteřiny bez veškeré elektřiny... Zajímavý nápad. Druhé série - příliš nanotechnologie a patriotů. Nuda. Chvílemi jsem se musela nutit do koukání dalšího dílu. Podtrženo sečteno, první série 4 hvězdy, druhá slabší 2, výsledně tedy 3 hvězdy. :-)

plakát

Poslední loď (2014) (seriál) 

Zatím se mi seriál líbí. Kapitán je sympaťák a vlastně jsou všichni fajn, až na doktorku. Rhona mi přijde hrozně "toporná" bez jakékoli mimiky. Po druhém dílu si ale nedokážu představit, kam se bude seriál dál ubírat. Jasně, v první řadě jde o nalezení léku. Ale co omáčka okolo? Teď mají jídlo, palivo, nějaké lékařské vybavení... Co dál? Kam teď? Budou se dohadovat s ruskou lodí? Kolik to může zabrat času? Jak moc to bude zajímavé pro diváka? Doufám, že si nebudu za pár dílů říkat, že pro mě bylo sledování tohoto seriálu ztrátou času...

plakát

Gravitace (2013) 

Koukám, že budu jedna z mála, ale mě tenhle film vůbec neoslovil. Zřejmě jsem od něj čekala mnohem víc, než jsem ve finále dostala. Sandře jsem nevěřila ani slovo ani pohled (a to ji mám jako herečku hodně ráda) a poté, co zmizel Clooney jsem začala přemýšlet o tom, zda má cenu film dokoukat či ne. Trošku jsem doufala, že se Sandře podaří kolegu zachránit, ale bohužel. V podstatě mi bylo úplně jedno, zda Sandra přežije nebo ne. Myslím, že by u mě nezabodovalo ani to, kdybych viděla film na velkém plátně. Dokonce mě nezaujaly ani vizuální efekty. Zkrátka a jednoduše, tohle nebyl můj šálek kávy. :-(

plakát

Babovřesky (2013) 

Tak tohle byla fakt velká jalovina. Herecké výkony šílené (dokonce mě zklamala i Lucka Vondráčková, kterou mám jinak ráda), příběh nezajímavý a to, co mělo být humorem, bylo spíš trapasem. Už dlouho jsem neviděla nic tak hrozného. Jak jsem dnes zjistila, tak pan Troška se asi zbláznil a chystá se natočit ještě dva díly. Pomoc!!! Jednu hvězdu za Honzu Dolanského.