Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (355)

plakát

Prázdniny (2006) 

Ať si kdo chce co chce... Já se přiblble usmívala celý film, fandila jsem hlavním představitelům, aby jim to vyšlo... A to je dobrý znak toho, že se mi film moc líbil. Dobře, v reálu by se tohle zřejmě nikdy nestalo, ale o to tu nejde. :-) Dvě holky, každá z jiného prostředí, si vymění bydlení a obě se na svých prázninách u té druhé zamilují. Ale proč ne? Cameron nemusím, ale tady mi nevadila, dokonce se mi i líbila. Kate je výborná vždy. A Jude Law... občas mi ta jeho krásná tvář trochu překáží, ale tady měl takové charisma, že jsem si chvíli přála vyměnit se s Cameron a prožít si s ním románek sama. :-D Romantika jako blázen, ale jsem fakt ráda, že jsem ji viděla. Dávám lepší čtyři hvězdy. ;-)

plakát

Ledové ostří 3: Splněný sen (2008) (TV film) 

Opět nemůžu jinak. Trojka se od těch předchozích dvou liší jen v tom, že ona nehledá jeho, ale on hledá ji. A zase to bylo v něčem stejné a v něčem jiné, ale pořád krásné. Kdyby někdo natočil čtyřku, bez mučení klidně napíšu, že bych se na ni s chutí podívala. ;-)

plakát

Mejdan v Las Vegas (2008) 

S tímhle filmem jsem měla chvíli problém... Cameron Diaz prostě nemusím. Většinou hraje v slaboduchých komediích (ne, že by tahle komedie byla nějaký zázrak), její herecký um mě moc neoslovil a vlastně se mi ani nelíbí. Ashton Kutcher je na tom s hraním o něco lépe, ale tenhle kluk se sladkým ksichtíkem mě taky nějak nebere. Dnes jsem neodolala (v telce nic jiného nedávali) a podívala jsem se konečně na film. Jednoduchý příběh, docela dobře zpracovaný. Od začátku bylo jasné, jak se bude film po počáteční "zápletce" vyvíjet, stejně jako muselo být každému jasné, jak skončí. Kupodivu jsem se na konci filmu usmívala a to je dobré znamení toho, že to nebylo až tak špatné. A dokonce jsem se přistihla, že se mi Ashton na večírku, při tanci s Cameron, líbil. ;-)

plakát

Holky fotbal nehrajou (2007) 

Nenudila jsem se a fandila jsem Grace, aby se jí povedlo svůj sen uskutečnit.

plakát

Griffin a Phoenixová (2006) 

Setkání dvou lidí, kteří později zjistí, že je spojuje stejný osud. O tom, že je Griffin nemocný, se dozvíme hned na začátku. Na přednášce se setká s Phoenixovou. Ta se drží zpátky a rozhodně si nechce s Griffinem nic začínat. Proč? Protože nemá čas. Její "působení" na tomto světě se blíží ke konci. Jejich vzájemné odhalení svého zdravotního stavu oba zasáhne. Snaží si spolu užít poslední chvíle života... Všechny ty lumpárny, které spolu zažívají, mi přišly úsměvné. A působily na mě radostně. Jsem také ráda, že se ve filmu objevila i pasáž, kdy se snaží hlavní hrdinové pomilovat a ono jim to prostě nejde. Až v momentě, kdy se Griffin přestane soustředit na svou nemoc a na to, co bude, se jim to konečně povede... Závěr filmu mě rozbrečel. Výborně podaný film o dvou lidech, kteří se setkají v době, kdy neví, kolik času jim na tomhle světě ještě zbývá.

plakát

Nezvaná (2009) 

Dvě sestry, mrtvá matka, otec s novou přítelkyní... Až do úplného konce jsem neměla tucha... A to se mi na tomhle filmu líbilo.

plakát

Underworld: Vzpoura Lycanů (2009) 

Od tohohle filmu jsem moc nečekala, takže mě nezklamal. Na jedné straně mocná upírská rodina a na druhé vlkodlaci v roli otroků. Nikdo asi nečekal, že by tohle mohlo "fungovat" věčně. A bylo jen otázkou času, než se do sebe zamilují dívka upírka a muž vlkodlak. To pak následně vyvolalo vzpouru vlkodlaků a jejich boj o svobodu. Jenže zrada svého klanu se trestá... Trochu jsem se bála, že mi bude v pokračování chybět Kate B., ale nestalo se tak. Rhone Mitra se své role zhostila skvěle. A byla jsem nadšená Michaelem Sheenem, který mi tu přišel neuvěřitelně sexy. Bill Nighy na mě působil jako Victor fakt strašidelně. Lepší tři hvězdy.

plakát

X-Men Origins: Wolverine (2009) 

Mně se to líbilo. Film i Hugh Jackman. :-) Bylo bezva sledovat Jackmana a Schreibera na jejich cestě "životem". Výborná byla scéna, kdy Ryan Reynolds "pročistí" cestu pro ostatní. Po shlédnutí X-menů jsem si vždy kladla otázku, jak to bylo s Wolverinem, jak se z něj stalo to, co z něj v X-menech bylo. A tenhle film mi to objasnil. Já jsem spokojená. Podle mě si film 4 hvězdy zaslouží. ;-)

plakát

Náhradníci (2009) 

Film s dobrým námětem, ale celkem slabým zpracováním a až příliš jednoduchým vyřešením "problému". Některé věci zůstaly nevysvětleny a to mi docela vadilo. Zajímavá byla linie manželů (Willis & Pike). Napadlo mě, zda by nějaký klon-náhradník mohl zmírnit moji bolest, kterou jsem si prožila. Manželka Willise se jako člověk stejně trápila. A právě proto se "ukrývala" a žila v těle náhradnice. Tak k čemu by mi pak byl takový náhradník? Docela mě pobavila závěrečná pasáž filmu. Pohled na ulici... :-D Na film se koukat dalo, i když jsem od něj očekávala víc.

plakát

Cestující (2008) 

Musím se přiznat, že jsem od začátku neměla tušení... Až ke konci jsem začala tušit, že nic nebude takové, jak se zdá. A na úplném konci mi i ukápla slza. Pro mě to byl film s nádechem tajemna, který odkryl svoje karty až na svém konci. Anne není nijak skvělá herečka, takže ani v tomhle filmu mě nijak neoslnila. Ale nevadila mi. Líbil se mi Patrick v roli Erica. Ten se své role zhostil o dost lépe. Dávám lepší tři hvězdy. ;-)