Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (197)

plakát

Kobra 11 - Na věky věků (2004) (epizoda) 

No jo... Četník se žení, ovšem aby to nebylo tak vtipné a lehoučké jako ve filmech Louie de Funése, nevěsta je unesena, a je jasné, že stejně si na konci se svým vyvoleným poví své 'ano' či dnes spíše 'na věky věků'. Silné 3* ;-) .

plakát

Kobra 11 - Konec světa (2009) (epizoda) 

Né, fakt né. Proč se mi jen tento pilot nelíbil? Moje rýmečka, kašlíček a předpojatost vůči katastrofickým scénářům (více scéna u lomu)? Asi ano. Možná se podívám znova a přidám tomuto dílu hvězdičku (či možná dvě), ovšem dnes nehodnotím výše...

plakát

Kobra 11 - Na vlastní pěst (2008) (epizoda) 

Přiznejme si to. Myslím, že toto je nejpovedenější pilot. Komická postavička Haralta Flensmanna zde sedla 'jako vyšitá' stejně jako Tom Beck alias Ben Jäger. Já těm dvěma tleskám! Zde ze sebe vydali herci i scénáristi s kameramanem kriminální maximum :-D .

plakát

Kobra 11 - Město v ohrožení (2008) (epizoda) 

Na rovinu? Špatné to nebylo, nudné také ne... A protože se mi tato "kobřácká dvojka" velice líbí, nehodnotím níže. ;-)

plakát

Kobra 11 - Na život a na smrt (2007) (epizoda) 

:-D Há, no co více říct? Toto je díl, díky němuž jsem začala celý seriál sledovat. A co si budeme vykládat, na jednu stranu znamená počátek jedenácté řady velkou ztrátu (budiž navěky sláva padlému modrookému parťákovi) a na druhou stranu... Gedeon Burkhard jako Chris Ritter? Und warum nicht?

plakát

Zajíček bez oušek (2007) 

No, kde začít? Til Schweiger je člověk na svém místě. Poutavé, lehoučké, originální a One Republic spolu se závěrečným vtípkem jen milým bonusem. ;-)

plakát

The Butterfly Circus (2009) 

Než abych zde dlouze komentovala, co ve mně tento film zanechal... Nechcete se raději podívat také? Stačí dvacet minut... ;-)

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 (2010) 

Jejky... Co si mám myslet o filmu, jehož předešlé části jsem neviděla? Snad jen, nic jsem nečekala a dostalo se mi předivné dvouhodinové podívané se zajímavými efekty a rozvětveným dějem... Dnes silné dvě ** .

plakát

Sexuální praktiky pozemšťanů (1999) 

Jedna z nejlepších amerických komedií. Ano, pokud se něco chcete dozvědět o našich sexuálních praktikách, pusťte si toto. Český dabing zde potěší nejen díky Vladimíru Čechovi :-) . Jednoduše, přemýšlím, kdy se podívám znova... :-)