Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (197)

plakát

Oliver Twist (2005) 

Ale tak... Nebylo to natolik špatné, aby se na to nedalo dívat, ovšem na druhou stranu? Mám poněkud jiný vkus. Charles Dickens byl frajer, že vůbec dokázala takovou knihu napsat, Roman Polanski je frajer, že se vůbec do něčeho takového pustil a já... Já jsem ráda, že jsme se na to mohli ve škole dodívat do konce. Kulisy byly samozřejmě nádherné, pražáci se tentokrát fakt praštili přes kapsu :-D. Dnes silné tři ***.

plakát

Vše pro dobro světa a Nošovic (2010) 

ÚÚÚ, proč se mi to jen nelíbilo? Raději udělám vše pro dobro svého času a vypnu tento film. To, že je Hyundai zlo vím i bez tohoto...

plakát

To horké léto v Marienbadu (2006) (TV film) 

No, odkud začít? Kromě prvotního zděšení z toho, jak náš drahý Goethe ve filmu vlastně vypadá se z toho vyklubal docela příjemný film. Jedna hvězdička za zpracování, ta druhá za to, co tento film přinesl do našich školních hodin češtiny. Tak především oddech. (Jinak, k podání a ztvárnění některých osob a tím nyní nemyslím jen Goetheho se raději vyjadřovat nebudu...)

plakát

Korunní svědek (2007) (TV film) 

Tak jo, když si představíte, že na takový film čekáte dva roky, než jej budou opět vysílat v televizi, protože jste si jej nenahráli, a poté se vám stane to samé, asi nebudete moc nadšení. Jak z toho ven? Splňte si sen. Tento malý naivní drobný sen ;-) . Když mi odpustíte celou tu mou předpojatost a lásku k podobným filmům, vlastně mi dáte za pravdu. Některé filmy vás do sebe vtáhnou ihned zpočátku (OK, také obsazení děla hodně) a pak si za žádnou cenu nepřejete, ať to skončí špatně. Je mi jedno, jak moc předvídatelné to bylo, já jsem byla nadšená :-D . P.S. Scény s klavírem potěší. P.P.S. Pokud holdujete stejně neznámým a na první pohled hóódně tuctovým filmům, také si udělejte čas. ;-)

plakát

EXIT 316 aneb Zprávy ze země (2006) (pořad) 

V podstatě, je zázrak, že televize vůbec něco takového vysílá. Jistě, některé scény a části se moho zdát být tak trochu přitažené za vlasy, ale copak to mám právo soudit já, nezkušená a předpojatá? :-D I přesto všechno, díky České televizi za tento pořad! :-)

plakát

V odborné péči (2008) (seriál) 

No páni! Tak toto je Pan Seriál mezi všemi Pány Seriály. Ve stoje tleskám! (Zbytek komentáře až po shlédnutí více dílů... :-D )

plakát

Každou vteřinou (2008) 

Né, fakt. Tohle mi nedělejte. Takto rozpačitý a zároveň docela kvalitní německý film? To se mi již dlouho nestalo. Kde začít? Kromě toho, že oficiální text distributora má toho s realitou tolik společného jako první polovina filmu s poutavostí... Ale no jistě, že má tento snímek i své klady. A to hlavě obsazení. Nebýt především Sebastiana Kocha a Wilkeho Möhringa, tak by to režisér mohl rovnou zabalit, není-liž pravda :-D . Ale ano, já to tady neustále shazuji a ironizuji a přitom to bylo fajn pokoukání. Fehse se jistě má ještě co učit, ale pokud mu to půjde stejně jako točení druhé části filmu, tak se pouze těším na pokračování jeho umělecké dráhy ;-) . P.S.: Kde jste vy mistři českého dabingu sehnali tenhle ansámbl? Některé postavy si takové znehodnocení doopravdy nezasloužily.

plakát

Kobra 11 - Atentát (2010) (epizoda) 

1. díl: Děcka, neblbněte, tohle už není vtipné! Co do staré dobré Kobry 11 ještě před několika sezónami má tohle daleko. Že se na tento seriál díváte jen kvůli honičkám a výbuchům? Ale no tak, jen o tom to přece jen není...

plakát

Comeback (2008) (seriál) 

Há, než abych se zde dlouze rozepisovala, tak ve zkratce. Co do českých seriálů vysílaných na Nově je Comeback jejich králem. Osobitý zjev Ozzáka, plytké, ovšem roztomilé podání Lexy, naivní, ale inteligentní postava jeho ségry Saši atd... Smála bych se u toho neustále, citovala do posledního titulku, ale všeho moc škodí. Své mezery i mezírky to má. (Zvlášt s příchodem nových dílů. Novo, styď se!) I za to také ty dvě hvězdičky dolů.