Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (1 056)

plakát

David Attenborough: Zvířecí dynastie - Psi hyenoví (2018) (epizoda) 

Prenádherné africké prostredie, skvelá africká hudba a boj o územie vo vnútri tejto divočiny medzi dcérou a matkou, do toho sa pripletú levy, byvoli, hyeny originá, krokodíly... jeden z najlepších dokumentov, aký máte možnosť vidieť.

plakát

David Attenborough: Zvířecí dynastie - Tygr (2018) (epizoda) 

V poslednej epizode tohoto skvelého dokumentu tu máme nádherné a majestátne tvory: tigre. Po akčnej a geniálnej minulej epizode je táto trochu menej akčná, čiže ostáva iba vychutnávať krásne prostredie indickej rezervácie.

plakát

David Attenborough: Život na naší planetě (2020) 

Hlas Davida Attenborougha je ako balzam na dušu, máloktorý človek na svete si zaslúži rešpekt ako on. Toto by mal skrátka vidieť každý človek na tejto plánete...

plakát

Děcka jsou v pohodě (2010) 

Veľmi sympatický, milý, svieži, mierne úsmevný, ale hlavne skvelé obsadený filmík. Akurát, že Annette Bening má smolu, pretože právom pôjde zrejme oscar do rúk čiernobielej labuti, aj keď Annette je hneď druhá, kto by si ho zaslúžil. Mark Ruffalo sa zrejme tiež z oscara radovať nebude, ale tam je to už diskutabilnejšie./Práve on podal podľa mňa v tom filne najlepší herecký výkon/ Proste príjemná, večerná, zaujímavá jednorázovka , lepší nadpriemer. /Taká slabšia Americká krása/ 7/10

plakát

Defending Jacob - Pilotní díl (2020) (epizoda) 

Uvod pravdupovediac až tak nenavnadil, vyzerá to na dalšiu, už snád tisícu, drámu z prostredia vyššej vrstvy šmrncnutú trochou toho krimi, ktoré tiež moc nenavnadilo, zvyšok ušiel, dám tomu ešte časť a uvídíme, či sa rozbehne niečo zaujímavé, snáď áno.

plakát

Defending Jacob - Všechno je v pohodě (2020) (epizoda) 

O trochu lepšie ako úvodná epizoda, ale stále celkom nuda, strašne veľa vaty a ani tie ksichty mi tam moc nesedia a teda končím so sledovaním.

plakát

Deň a noc (2013) (seriál) odpad!

Čo to je za kokotinu?