Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (32)

plakát

Expozitura (2009) (seriál) 

Největší omyl tohohle seriálu je rádobydrsná Hana Vágnerová. Jinak mě to celkem i baví.

plakát

Terra Nova (2011) (seriál) 

Na tenhle seriál jsem se těšila, ale pilot mě až tak nenadchnul. Rodinné záležitosti mě nezajímaly a ani dinosauří scény žádná sláva, nic co bychom už neviděli v Jurském parku. Efekty navzdory údajnému megarozpočtu na úrovni cca 6 let zpátky. Výběr herců je fajn, jen ústřední manželská dvojice podle mě moc nefunguje. Ale tohle všechno by mi asi nevadilo natolik, aby mě to odradilo od dalšího sledování seriálu. Co mi už ale vadilo opravdu hodně je hloupost postav, kterým bych správně měla ještě dalších x dílů fandit. Což bude asi trochu problém, když jsem jim už v prvním díle přála, aby je za tu jejich blbost sežral Slasher. Tak snad se alespoň "the Sixers" ukážou jako rozumní lidé. 30%

plakát

Nová holka (2011) (seriál) 

Pilot se mi hodně líbil, jen zatím moc nevím, co si myslet o tom mužském triu. Snad se jejich postavy v příštích dílech více vykreslí. Jinak Zooey super a palec nahoru i pro její kamarádku modelku.

plakát

Tajemství kruhu (2011) (seriál) 

Zatím mi to přišlo jako průměrný seriál pro teenagery... Uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál, ale už po pilotu je jasná spousta věcí. A to není úplně dobře.

plakát

Mildred Pierceová (2011) (seriál) 

Skvěle obsazený seriál, Guy Pearce mezi mé oblíbené herce nepatří, ale tahle role mu neuvěřitelně sedla. Stejně tak mladší i starší verze Vedy byla výborně zahraná. Trochu mi vadila pětihodinová stopáž, přeci jen bych se bez některých scén obešla.

plakát

Výjimeční (2011) (seriál) 

Zatím mě ani jedna z postav nezaujala a když zrovna neřešili případ, jejich vzájemné interakce mě nudily. Takže prozatím hodnotím trochu zdrželnivě, i když jinak se jedná o celkem povedený seriál. Holka s mind control schopností by mohla být trochu víc sexy, supersilný potící se chlápek sucks. Celé to drží David Strathairn.

plakát

The Protector (2011) (seriál) 

Moc mě to nezaujalo, tenhle typ seriálů stojí jen a jen na hlavní postavě a ta v tomhle případě není dostatečně zajímavá na to, aby celý seriál utáhla.

plakát

Necessary Roughness (2011) (seriál) 

Není to špatné, ale upřímně řečeno, kdyby tam nehrál Scott Cohen, asi se na to dívat nebudu.

plakát

The Nine Lives of Chloe King (2011) (seriál) 

Fajn, je to blbost. Herecké výkony povětšinou katastrofa, nezajímavá a strašně otravná hlavní postava, akční scény občas totálně směšné, protože přes veškerou snahu a triky je znát, že Skyler Samuels neumí ani skákat přes švihadlo. Ale přesto je to docela zábavné.

plakát

Franklin a Bash (2011) (seriál) 

Není to vyloženě špatné, ale většina charakterů a celkově typ humoru mě až tak nezaujal. Jsou tam někdy skvělá místa, někdy se zase docela nudím v pasážích, které asi měly být strašně zábavné, ale mě přijdou vyloženě trapné. Takže kvalita hodně kolísavá. Ve srovnání se Suits, další seriálovou novinkou z právnického prostředí, působí Franklin & Bash strašně odfláknutě.

Ovládací panel
7 bodů