Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (37)

plakát

Války sršní (2016) (TV film) 

Výborný dokument o koloběhu života sršní v japonských lesích. Pojato jako válka o nadvládu lesu a animace jak ze Hry o trůny, avšak krutá realita je cítit již od začátku dokumentu. Jedná se o čistý boj o přežití. Perfektní záběry z kamer, doprovázené akčním střihem dodávají na atraktivnosti a animace s popisem na vzdělanosti. Určitě stojí za zhlédnutí.

plakát

Circle: Uzavřený kruh (2017) 

Jako poslani dnesni spolecnosti, kdy popularitu udava pocet followeru a kvalitu fotky pocet lajku na FB, kdy bez internetu nevydrzime sotva den a nase realne kamarady nahradili ti virtualni, pricemz sdilime kazdou minutu zivota online... Je to opravdu cesta, ktera je kupredu?

plakát

Nebezpečné pokušení (2015) 

No, po pravdě jsem čekal trošku víc a ani sladká Ana de Armas to nezachránila. 45%

plakát

Pád Země (2015) (TV film) odpad!

Po 30 minutách jsem to musel vypnout, jinak by mi asi explodovala hlova, protože horší shit jsem dlouho neviděl... To ani není odpad, to je -1 odpad... Naprosto zbytečný film a režiséra by měli pověsit za uši do průvanu... :-!

plakát

Pánská jízda (2004) 

Říkejte si co chcete, ale já jsem se bavil. Totální úlet a odreagování doplněné výborným hereckým obsazením. Pokud jsem to dobře pochopil, tak cílem filmu je spojit super hlášky a gagy do jednoho celku, což se myslím povedlo. Oproti kameňáku, kdy vynucený humor číší z 90% snímku a jen jsem vždy čekal, kdy se na obrazovce objeví chlápek s cedulí applaus si tenhle film na nic nehraje a svou uvolněnost dokáže přenést i na samotného diváka. Jasný, nedostatků to má mraky a nelogické jednání protagonistů je místy až neuvěřitelné. Ale pokud bylo cílem filmu diváka pobavit, tak u mě se mu to povedlo.

plakát

Podivní (2010) 

"Béčkové" horory nemám rád, ale přes velký nedostatek těch "Áčkových" se občas na nějaký kouknu. Tento patří k těm lepším, ale opět děj a zvraty hraničí spíše s komedií. Virus se šíří vodou, vzduchem, ale krví ne? A když už vláda neví, jak by vyřešila blížící se pohromu, tak sáhnou po atomovce? Po vizuální stránce pěkné, hudba v pozadí taky fajn a na herečku v hlavní roli se dá taky koukat, jinak mě nic moc nenadchlo a bál jsem se, asi jako u Alenky v říši divů... :)

plakát

Monstrum (2008) 

Něco mezi BLAIR WITCH a District 9, přičemž děj naprosto výborný. Oslava na rozloučenou se zvrtne díky neznámému narušiteli na boj o holý život. Dávka romantiky, oddanosti a síle přátelství potěší a s poměrně dosti realistickým zpracováním a výtečnou atmosférou, doprovázenou super zvukovou show, je to pěkné dílko. Ale jen pěkné, na dokonalé tomu ještě pár věcí chybí. Další ukázka toho, jaký velký potenciál skrývají tyto "nízko-rozpočtové" Sci-Fi. Souhlasím s názorem, že GODZILLA se může jít zahrabat, jelikož s tímhle se nedá srovnávat.

plakát

Život Briana (1979) 

Nevím proč, ale těžce mě tento film míjí... Vydržel jsem u toho jen pro dobrý pocit zkouknutí až do konce, za celou dobu jsem se snad zasmál jen jednou a celková koncepce filmu mi nepřišla nějak převratná. Ano, satira nesmyslnosti některých náboženských frakcí dobrá. Narážky na Římany - taky tam byly. Ale v tomto podání jsem to asi nějak nepochopil, nebo nemám ten "správný" smysl pro humor...

plakát

Hotel Rwanda (2004) 

I když je film výborný po všech stránkách a velkou pochvalu zaslouží hlavně Don Cheadle za jeho velice nadprůměrný herecký výkon, tak mi tam ale něco na pět * chybělo...