Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (43)

plakát

Babovřesky 3 (2015) 

Už dlouho jsem se tak dobře nepobavil. Když liška dávala faráři dobrou noc, tak to mě dostalo! Od pana Trošky nemůžete čekat film pro klub náročného diváka (asi) ale letní komedie má skvělé.

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

První 2 série jsem neviděl, prý byly dobrý. 3 a 4 série jěště ušla. Teď se dívám na 5 sérii a větší blbost jsem neviděl! To jsem zvědavý na 9 řadu!

plakát

Grimm (2011) (seriál) 

Druhá řada je o hodně lepší než první.

plakát

Kurýr (2012) (seriál) 

Je vidět, že se na seriálu nešetřilo. Na rozjezd dobrý díl na odreagování. Není to film ze Stathamem ale seriál.Uvidíme jak se bude vyvíjet další díl, doufám že k lepšímu. Každý díl je horší a horší. Hodně slabý seriál, na to že stál tolik peněz, nic moc.

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

Pilotní díl skvělý. Pokud to vydrží, tak je další seriál na který se dá dívat.

plakát

Zkrat (2011) 

Nuda, nuda, nuda. 90 promarněných minut. Skvělá herecká obsada ale akční scény jsou tak šíleně nevěrohodné. V první půlce filmu jsem čekal kdy se objeví cílová rovinka s šachovnicovým praporkem a bude tomu běžeckému maratonu hlavní hrdinky konec! Pokud hlavní hrdina-hrdinka drží pistoli jako Žižka telefon a mává s ní jako s mávátkem na 1.máje, tak mu nemůžete věřit žádnou akční scénu, a že jich tady je. Fightové scény, to bylo něco jiného, to nemělo chybu. Ale po polovině jsem se začal nudit. Navíc ty dlouhé nudné dialogy, o ničem.

plakát

Tři dny ke svobodě (2010) 

Tak tenhle film mě dostal, žádný super hrdina. Jenom obyčejný chlap který věří v nevinu své ženy a chce ji dostat z vězení. Russell Crowe je v tomhle filmu skvěle přesvědčivý, Začátek filmu trochu zdlouhavý ale druhá půlka je fakt skvělá, strhne Vás děj a čekáte jak to dopadne. Skvěle obsazený film, skvělý příběh. Film si budete pamatovat a nevykouří se Vám z hlavy za hodinu po shlédnutí.

plakát

Obchoďák (2012) (seriál) odpad!

Nedá se na to dívat! Taky nesnáším, když někdo dává odpad, aniž by viděl alespoň jeden díl seriálu. Tentokrát musím souhlasit! Po půl hodině sledování žádná hvězdička. Děs a hrůza.