Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (132)

plakát

Morbius (2022) 

Slabší dvě hvězdy. Příšerná akce a CGI, příběh divně poskládanej. Leto ale docela v pohodě a je to pořád menší shit než Venom. Sony ty komiksy moc nejdou no.

plakát

Seveřan (2022) 

Druhá projekce mě utvrdila v tom, že je to jeden z nejlepších filmů, co jsem za poslední roky viděl. Nemám tomu co vytknout. Příběh vypadá jako klasická revenge story, ale je protkán kupou severský mytologie, což jsou u mě hned body nahoru. Plus ta kamera, ten soundtrack! Jeden z mála filmů, kde to mám na čistých 10/10 a myslím si, že to odteď každý rok minimálně jednou uvidím. Škoda výdělků, takový filmy z kin za chvíli bohužel zmizí. Jsem zvědav, co Eggers natočí příště.

plakát

Shoky & Morthy: Poslední velká akce (2021) 

1* za obsazení a na kameni kámen na konci. Jinak netuším, co se komu na tomhle mohlo líbit. Vtip nula, příběh o ničem. Na český filmy nekoukám skoro vůbec a po tomhle už asi nikdy žádnej nedám.

plakát

Viník (2021) 

Úplně stejný jak originál, kopírka 1:1. Američani zase byli líný číst titulky, tak to radši natočili celý znovu. Pro ty co originál neviděli asi ok, pro ostatní ztráta času. 2* za Gyllenhaala a technickou stránku.

plakát

West Side Story (2021) 

I když to bylo parádně natočený se super písničkama, který znám i když jsem originál v životě neviděl, tak kvůli tomu debilnímu příběhu za víc jak za dvě hvězdy nemůžu. Tohle možná fungovalo v době, kdy vyšel originál. Teď už je to chovaní postav na pěst. 2*

plakát

Láska a příšery (2020) 

Feel good jak vyšitej. Svižný, vtipný, parádně obsazený a zahraný. Žádná oscarovka to samozřejmě není, ale oddechovka na zvednutí nálady je to perfektní. 5*

plakát

Mistrovská úroveň (2020) 

Grillo je borec, jinak je to bohužel docela průměr a může za to hlavně nic moc finále a délka filmu, která by snesla zkrácení. 3*

plakát

Ta druhá (2020) 

Kvůli tý otravný krávě v hlavní roli nemůžu jít s hodnocením výš, u pár scén jsem se málem zastřelil. Bez ní by to byla ale docela ok komedie. Škoda.