Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (49)

plakát

Zámek a klíč (2020) (seriál) 

Moc pěkný seriál. Chvilku jsem si zvykal na to že většina hlavních hrdinů jsou děti a tak mladí herci. To ale bude tím že neznám komiks a nevím jaký je tam věkový průměr. Svým způsobem se tam odehrávají dva velké příběhy. Jeden v přítomnosti a druhý pomalu skládá dohromady minulost. Určitě si ho pustím zase. :)

plakát

To (2017) 

Původní film byl mnohem hezčí. Asi nejlepší scéna byla na konci, kdy proti němu bojují. Jinak takové nemastné, neslané.

plakát

Herkules: Zrození legendy (2014) 

Tohle přeci nemůžou myslet vážně. Jediné co v celém filmu stojí trochu za povšimnutí je hudba a možná že příběh. Ale zbytek je snad natočený pod záštitou Bollywoodu. Scén s bojem je hodně, ale zranění nikomu nekrvácí. Všechno je šité horkou jehlou. Nakonec jsem rád, že jsem film neviděl v kině a ztratil jsem tím pouze čas.

plakát

Přímý kontakt (2009) 

Velké zklamání. Nejhůř jsem asi snášel ty špatné filmové záběry. Neříkejte mi, že to nemohlo jít lépe. Další věc je armáda, fakt je tak špatně vycvičená? To vše vlastně završuje závěrečná řežba. Po granátometech a raketách by ten barák spadl jako domeček z karet. No hrůza.

plakát

Ničivé tornádo (2012) (TV film) odpad!

UFOTORNÁDO?! Omyl, opravdu velký omyl. Bohužel ani za originalitu, hudbu, herce ani režii nemůžu dát hvězdičku.

plakát

Pád Bílého domu (2013) 

Je to srdceryvný film. Spousta akce, dobrých hrdinů atd. Vše se dá dobít. A tohle? Tenhle film? Ukázka toho, jak se dá žít a zemřít bez detailů. Se svým srdcem jsem si to užil, ale pro příští generace to není.. Viva la svobodaa

plakát

The Art of Flight (2011) 

Chlapci se nebojí. Užívají si život asi nejlépe jak můžou. Dobrá hudba, dobrý střih. Povedené!

plakát

Amazing Race: O milion kolem světa (2001) (pořad) 

Musím říct, že tohle mě baví a je to jedna z mála reality show do které bych se dobrovolně přihlásil. Podívat se kolem světa a ještě třeba vyhrát je bezva. A je to bez zbytečných urážek, naschválů a špíny, kterých jsou plný ostatní reality show.

plakát

Need for Speed (2014) 

Senzační zážitek. Ten kdo hrál, nebo hraje NFS to musí ocenit. Žádná nudná scéna, skvělý hlášky, hudba je prostě trefa do černého. A na hercích je vidět, že si tu jízdu celým filmem užívají. Všechno tohle ještě víc umocnilo 4DX kino.

plakát

300: Vzestup říše (2014) 

Chabé pokračování naprosto skvělého filmu. Kam se poděla všechna ta grandiózní filmařina? Ano, děj je pěkný, efekty taky, hudbě se zřejmě nedá nic vytknout, ale v celém filmu tam chybí to co dělá první film tak výjimečný.

Ovládací panel
7 bodů