Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Pořady (8)

The Graham Norton Show

The Graham Norton Show (2007)

Graham je naprosto skvělý moderátor s důvtipem a sebereflexí. Jeho humor je často až dětinský, ale o to víc zábavný. Hosté v jeho šou se zdají velice uvolnění, takže se určitě nebojím doporučit. Nejlepší hosté - Mark Ruffalo, Joanna Lumley + James McAvoy + John Bishop , James McAvoy + Liza Minnelli + Jack Dee, Johnny Depp + Ricky Gervais, Adele, Jude Law + Robert Downey Jr., Ewan McGregor + Chris O'Dowd, Noel Gallagher , Gary Barlow + Will Smith + Tom Jones a další :)))

QI

QI (2003)

Úžasný TV pořad plný zajímavých faktů a zábavných hostů - naprosto miluji díl, ve kterém John Session vypráví historku a dokonale při tom napodobuje Alana Rickmana. A ještě nesmím opomenout epickou debatu na téma "Proč holubi neradi chodí do kina?". Zvuky buzzerů jsou také unikátní a Stephen Fry je "božan"!

Noční Show Craiga Fergusona

Noční Show Craiga Fergusona (2005)

Musím říct, že Craiga Fergusona mám ze všech moderátorů šou tohoto typu absolutně nejradši. Spousta humoru a popkulturních narážek, to je moje. Nejlepší díly jsou ty, ve kterých se objevují James McAvoy, Nathan Fillion a úplně nejlepší jsou pak ty s Craigovým starým kámošem Gerrym Butlerem. Zajímaví hosté se smyslem pro humor = koření úspěchu.