Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (423)

plakát

Film o filmu Díra u Hanušovic (2014) (TV film) 

Krobot se Sokolem si za svůj režijní debut vybrali místa, odkud pochází a která dobře znají. Zatímco Sokolovo Krásno bylo prakticky sledováno na každém kroku a komentováno ve zdejším tisku, Krobot si ve Vikanticích v klidu dotočil svou Díru u Hanušovic. Myslím si, že tento film o filmu jednoznačně naznačuje, kdo bude mít v tomto minisouboji navrh.

plakát

DERBY (1999) (pořad) odpad!

Trojice zástupců pražských S ve složení hvězda, maskot a děcko plní různé trapné úkoly. Poražená hvězda musí uvařit pro soupeře večeři. V hledišti téhle trapárně tleská spousta fotbalových legend obou pražských klubů.

plakát

Atlet roku 2007 (2007) (pořad) 

Za zmínku stojí duet Absolonová a výškař Janků Kde jsi včera byl ... na Dukle a závěrečná Motlitba pro partu pro vítěznou kmotru Báru Špotákovou od Tří sester. Jinak docela trapný večer.

plakát

Krásno (2014) 

Mnoho povyku (v Šumperku) pro nic. Bohužel kritiku neustál ani sám Ondra Sokol, který všechny co se jim film nelíbil nazval maloměšťáky co si nevidí na špičku nosu a kvůli, kterým odešel ze Šumperka. Vyšší hodnocení zde dávaj hlavně šumperáci, za dobře známá místa kde se film natáčel. Filmu by prospělo, kdyby byl tak o půlhodinku kratší.

plakát

Atlet roku 2006 (2006) (pořad) 

Rok ve kterém čtyřicetiletý Honza Železný ukončil kariéru a Bára Špotáková byla vyhlášena objevem roku, vítěz Roman Šebrle si střihl sólo s Absolonovou a při jejich Klíči pro štěstí popletl text, Háma jako vždy trapnej.

plakát

Svou káru táhnem dál (1997) (koncert) 

Pravidelný folkový magazín vysílaný v letech 1997 - 1998, moderovaný Věrou Martinovou. Součástí každého dílu bylo koncertní vystoupení např. Jaromír Nohavica v Lucerna Music baru, Taxmeni a Schovanky slaví 25 let, Pavel Bobek - 60 let v americkém století, Nedvěd v Nedvězí, Hana a Petr Ulrychovi - 30 let, Stodola Michala Tučného. Natočeno bylo celkem 13 dílů.

plakát

13. komnata - 13. komnata Remigia Machury (2006) (epizoda) 

Remigius Machura mluví o organizovaném dopingu v 80. letech v tehdejším Československu. Kratochvílová s Fibingerovou to naopak popírají - jejich rekordy platí dodnes. Očekával jsem tudiž otázku jestli dopovaly i další naši atleti té doby.

plakát

Slepice (1984) 

Komentář Jiří Adamíra.

plakát

Bakaláři - Teta (1984) (epizoda) 

Během studií se Sylvě s Milanem narodí dítě. Vezmou se a nastěhují se k Sylviným rodičům, kteří jsou pracovně mimo republiku. Společně s nimo ještě bydlí Sylvina sestra Hanka. Sylva studuje dál a o dítě se stará Milan společně s Hankou. Sylvu zaněprázdňuje škola, čím dál víc a Milan se s Hankou začne sbližovat. Sylva si toho začne všímat a jednou, když jde Sylva vyzvednout dítě ze školky, nechtějí ji vydat, protože jí nevěří, že je Janičky matka. Napíše dopis, že odchází a aby se o dítě starali oni. Bakaláři - Co bych dělal, kdyby nebylo tebe.