Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Biografie (5)

Jocelin Donahue (herečka)

03.11.2013

Jocelin je modelka (svého času např. tvář Levi´s) a reklamní herečka, jež se postupem času stává spíše plnohodnotnou herečkou, než modelkou. V rodném Bristolu vystudovala střední školu a později získala diplom ze sociologie na newyorkské univerzitě.Po hereckých začátcích v krátkometrážních filmech si zahrála v roce 2007 po boku… (více)

Alexandra Dahlström (herečka / režisérka / scenáristka)

05.07.2011

Lena Marina Alexandra Dahlström se narodila 12. února 1984 ve švédském městě Gävle, ale od mala vyrůstala ve Stockholmu, kde i vystudovala střední školu a začala hrát v divadle. Její matka je Ruska, takže Alexandra umí mimo švédštiny a angličtiny také skvěle rusky.Alexandra se stala známou díky filmu LÁSKA JE LÁSKA. Za roli… (více)

Anne Parillaud (herečka)

26.06.2011

Anne Parillaud-Jarre je pařížská rodačka, která v hlavním městě Francie žije dodnes. V dětství navštěvovala školu baletu, v sedmnácti ale přišla šance zahrát si, ještě jako studentka střední umělecké školy, ve filmech UN AMOUR DE SABLE a ve Francii úspěšné komedii HOTEL DE LA PLAGE a z Anne se stala herečka.Poprvé na sebe… (více)

Danielle Brisebois (herečka / skladatelka)

12.06.2011

Danielle Anne Brisebois je americká herečka, producentka, skladatelka a zpěvačka, narozená 28.6.1969 v Brooklynu, New York.Hereckou kariéru začala už jako sedmileté dítě, kdy se objevila ve filmu THE PREMONITION. Krátce poté si zahrála i v jedné epizodě známého detektivního seriálu KOJAK a na konci sedmdesátých let se… (více)

Michael Eklund (herec)

13.12.2010

Michael Eklund je jedním z nejvytíženějších a nejnadanějších kanadských herců. Pochází z města Saskatoon, největšího v kanadské provincii Saskatchewan. Michael už se jako chlapec toužil stát umělcem. Hrál ve školním divadle, později studoval na prestižní Alberta College of Art. Uplatňuje se jako všestranný filmový i televizní… (více)

Reklama