Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (78)

plakát

Dorohedoro (2020) (seriál) 

Neuveřitelná jízda,neodrthl jsem oči. Nesnáším cgi animaci ale tady se dalo. Postavy a svět naťuklej tak akorát aby měl člověk hlad po dalším nášupu. Opravdu velké překvapení,díky kterému jsem si poté přečetl i zbytek příběhu v manze. A tam se to teprve rozjede. Pár hodnocení zmiňuje špatný příběh o ničem apod. To je chyba. Prvni série (snad budou další) adaptuje,celkem věrně pouze 7 volume z 23. Takže se to takto může určitě jevit. Ale věřte,příběh je jedna z nejultimátnějších haluzí co vymyslí opravdu jen japonci. Jasnej plnej počet a po delší době opravdu netradiční anime.

plakát

Star Trek: Discovery (2017) (seriál) 

Roztomile,sladouske a taaak barevne a precpane estrogenem az jsem z toho dostal malem periodu. Bohuzel opet poplatne dobe. Zenske osazenstvo nesympaticke az na Michelle Yeoh. Hlavni hrdinka tragikomicka,diky bohu tu mame vedlejsi charaktery kteri drzi tuhle creep show pohromade. Kazdoapdne s maximalnim usili jsem dokoukal 2 sezonu ... Dalsi uz asi nedam. Libi se me vizual,libi se me ze dej jede celou sezonu a neni epizodicky. Dej neni nic co by jsme nekde jinde nevideli ale zase hruza to neni. Skoda,skoda. Odpad to neni ale cervena cisla si taky nezaslouzi. Radeji bez hodnoceni jen se tu takhle vyplacu :))

plakát

Gantz: O (2016) 

Davam 4* za tu cenzuru :D,osackej team byl totalne posahanejsi a uchylnejsi ;) pro fanouska mangy jinak balada. Je zajimave jakou cast mangy po zpracovani anime tvurci udelali. Takhle jsou divaci anime a tech hranych srancu osizeni o dost infa a samostatne pusobi asi pro neznale divne. Komu se libil dejte mangu tam jsou zverstva ;)

plakát

HK Hentai Kamen Abnormal Crisis (2016) 

Oproti jednicce hodne slabsi,snazici se asi o jakousi hloubku(ovsem ve svebitne podobe),kazdopadne stale potrhle. Cekal jsem vice. Pokud nekdo zna japonske filmy a zejmena podle mangy,vi ze jsou proste pritazene za vlasy a dost ujete. Proto nechapu hodnoceni: odpad. Za me slabsi 3*

plakát

Warcraft: První střet (2016) 

Kdyz ctu diskuzi vedle jaou tam strasne emoce a odpadem se to jen hemzi. Nastesti ja jsem warcraftem nepoliben a velmi se mi libil. Za posledni dobu opravdu film, kdy jsem si uzival kazdou minutu stopaze. Vhodne zvoleni herci,paradni vizual. Plny pocet bez debat. Doufam v pokracovani.

plakát

Mortal Instruments: Město z kostí (2013) odpad!

Bohuzel u me doslo k zamene filmu a stahl jsem si tuhle sracku. No, jsem asi masochysta ale domoukal jsem to i z duvodu toho,ze jsem optimista a vzdy verim ze konec filmu to treba zachrani. Omyl, coz me melo byt jasne uz ze zacatku. Srackove zapletky,dialogy,herci a vykradacka slavnejsich filmu v kazdem zaberu me mela otevrit oci. Hlavni hrdinove nesympaticky debilci, debilni chovani postav. Snaha o radoby komplexni svet,ktery stejne zustava prazdny a srackoidni. Odpad jak vysisty. Mozna, ze teen devcata budou vlhnout ale jak jsem psal, hrozni herci tak asi ani tohle.

plakát

Si jou ťi č' sun wu kchung san ta paj ku ťing (2016) 

Tak zaprve 2ka to je jelikoz navazuje na jednicku kdy zustal sun zatrest uveznen pod horou 5 prvku,takze s timto problem neni. Dej je zcela normalni po radeni v nebi prichazi ta nejpodstatnejsi cast pribehu cesty na zapad a to je putovani s tripitakou,cunikem a pisecnym mnichem + sun of course;) na jejich ceste chce vetsinou mnicha nekdo pozrit. Stejne jako zde v podani bile pani, takze nevidim zde nic nesmyslneho. Druhym dechem vsak dodavam ze tentokrate jsem byl spokojen tak na pul. Necitil sem ten feeling, sun nebyl tak skotacivy. Cekal sem vice ukazek jeho powa. Slouceni druziny bylo hoodne rychle ale chapu. Dej byl zbytecne natahovanej tohle bych videl spise tak jako samostatny dil serialu. Fandove budou jiste spokojeni. Oproti jednicce, ktera je jiz min z duvodu toho ze se zameruje jen na suna slabe. Obsazeni taktez. Doufam ze nejsem sam ale zatim nikdo neprekonal herce suna z puvodniho serialu :)

plakát

The Human Centipede III (Final Sequence) (2015) 

Konečně návrat k prvnímu dílu s excelentním Laserem ... Jestli si myslíte, že v jedničce předvedl prvotřídního psychopata, tak teď zůstanete jen čumět. Bez něj by stejně jako první díl film neměl takové grády! Six udělal dobře. Není nutné vidět znovu fekálie a humus jako ve dvojce ... uvidíme stonožku, né již tak brutálním způsobem sestavenou, jen cesta k ní bude jedna velká psycho jízda v podání ředitele věznice Bosse :-D

plakát

Kurz sebeovládání (2012) (seriál) 

Dlouho jsem nehodnotil, dlouho nekomentoval ale tohle musím. Nechápu ale totálně nechápu co lidi vidí na 2 a 1/2 chlapa, totální sračka založena na Charlie někoho fiknul, Alan je looser a Jake je debil....Jenže tohle, to je úplně jiná káva. Ano Charlie to klátí epizodu co epizodu ale prostě je zde okolo spousta, no ani né spousta ale všechny ostatní charaktery jsou prostě suprové. Jejich skloubení s Charliem je pak dokonalá symbioza. Neřezal jsem se tak moc jako u prvních dílů BBT to ne. Nicméně po nějakých 30 dílech se to krásně dostane pod kůži až když se dostanete k stovce, máte slzy na krajíčku, že je konec. Přišel jsem na tento poklad pozdě ... ale přece.

plakát

Návrat blbýho a blbějšího (2014) 

No kvalit jedničky nedosahuje ale i přesto, je to konečně zase harry a Lloyd, né žádné atrapy! Na hercích se hooodně podepsal čas ale to nevadí, stále to umí a jednou jeden skeč za druhým. Myslím, že film je důstojným pokračováním.