Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (78)

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Takže porovnání se bohužel nikdo nevyhne. žádnému z předchozích filmů se rovnat nemůže, herci jsou pro mě nesympatičtí :-( Příběh takovej nijakej, sice tu máme přes 2 hod. materiálu ale nevím, nějak např. osahání schopností apod. okleštěno. Hlavní padouch ujde, na Normana to však nemá. Dokonce trochu upravený děj oproti spider - předloze, vypuštění nějakých věcí + vložení nových = hned všem vybleju, že jsem spidy :D a náznak nějaké zápletky ohledně Petrových rodičů ?? Film není špatný, pobaví, takže 3 hvězdy zaslouží.

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

Jedna hvězda za snahu, která tu asi byla ale výsledek je bohužel velmi fádní. Téměř 107 non-stop nudy. Humor tento film opravdu lízl, četl jsem komentáře o naloženosti a těšil se. Nic extra, navíc když např. Klub sráčů má 39 % a tohle tolik ... tak opravdu nevím v čem jsem při sledování udělal chybu.

plakát

Bez soucitu (2010) 

Nemůžu si pomoci ale film se mi líbil. Navíc můj oblíbenec Travolta(díky němu taky hvězda navíc) konečně na konci neumře :-) Jak je již zmíněno, hláškuje, zabíjí ve smrtonosném tempu a navíc to vypadá opravdu dobře. Po utahanějším začátku nastupuje pořádné tempo, které se drží až do konce. Zápletka je celkem o ničem a člověk se jí dozví téměř u konce ale co. Tohle není o ději.

plakát

Deadman Wonderland (2011) (seriál) 

Výborná záležitost, slabší pětka. Celou serii jsem sjel jedním dechem, výborná kresba, zajímavý příběh. Jen je škoda, že je to něco na způsob: Claymore, Tenjho Tenge a Gantz, tedy pěkně vás namlsá a zbytek v manze. Moc otázek zůstalo nezodpověděných, děj ukončen defakto nijak. Toto však nevadí jelikož těch 12 dílů bylo supr. Kdo chce může razit v manze dál.

plakát

Deadman Wonderland: Akai Knife cukai (2011) 

Nevím kdo co čeká od OVA nebo ve zdejším případě ODA(defakto to samé :-D )?? Toto je celkem dobré rozšíření reálií z původního anime, kdo čeká uzavření konce je naivní blázen. V 25 min. se to určitě nestatne, tedy zbývá jen nějakej ten prequel jako zde nebo dějová odbočka či pohled na děj, který v anime nebyl ukázán. Zde tedy u ,,vrány,, je zajímavé spatřit, že i on jednou byl citlivý člověk.

plakát

Disaster Movie (2008) odpad!

Komedie typu: připoutejte se prosím, scary movie mám rád. Absurdní humor a parodie. To je moje. Z tohoto důvodu jsem moc nedával na zdejší hodnocení. Musím taky říci, že nikdy jsem zatím nevypl film a že sem toho zkousl dost. Tedy do teď. Nevím o co se tento film snažil ale nenašel jsem v něm nic čemu bych se zasmál. Navíc asi po 20 min jsem jej vypl. Neskutečná hloupost. Ten kdo se tomuto zasmál, tomu tleskám. U mě: totální odpad !

plakát

Dorohedoro (2020) (seriál) 

Neuveřitelná jízda,neodrthl jsem oči. Nesnáším cgi animaci ale tady se dalo. Postavy a svět naťuklej tak akorát aby měl člověk hlad po dalším nášupu. Opravdu velké překvapení,díky kterému jsem si poté přečetl i zbytek příběhu v manze. A tam se to teprve rozjede. Pár hodnocení zmiňuje špatný příběh o ničem apod. To je chyba. Prvni série (snad budou další) adaptuje,celkem věrně pouze 7 volume z 23. Takže se to takto může určitě jevit. Ale věřte,příběh je jedna z nejultimátnějších haluzí co vymyslí opravdu jen japonci. Jasnej plnej počet a po delší době opravdu netradiční anime.

plakát

Expendables: Postradatelní (2010) 

Hrozná chujovina, začátek šel ale do čeho se tam pak Sly zamotal do ultra hero akce beze smyslu .... ne děkuji k 80 letům se to ani nepřibližuje narozdíl od druhého dílu to je JINÉ to pravé kafe :) Jo jsou tam akční hrdinové ale Bruce a Arnie si tam jen ,,štěknout,, zbytek grupy jede na druhé koleji a Sly se sebeukají ve své nepřemožitelnosti.

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Jednička žumpa, Slyova sebeukájecí odysea ALE toto to je něco jiného, paráda! jsem mile překvapen, ostatní až na Jeta dostali dost prostoru, narážky a hlášky na jiné movie. Uvěřitelnější pohnutky narozdíl od jedničky, tentokráte pravá testosteronová óda alá oldies.

plakát

Gamer (2009) 

Průměrný akčňák, který neurazí. Celkem předvídatelný děj a to nemluvím o klišé na konci. Jediné z čeho jsem byl odvařenej a to doslova byl zběsilý střih. Nic pro epileptiky, větší hrůzu co převedly se střihem jsem opravdu neviděl. A co je nejhorší většinou tyto zběsilé orgie nastanou při větší akci. Škoda