Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (95)

plakát

Hastrman (2018) 

Kniha je naprosto skvělá a film se jí snaží celkem úspěšně konkurovat. Jen mi příliš neseděla herečka Simona Zmrzlá, místo které bych si dokázala představit v její roli jiné herečky. U Ondřeje Havelky, který je výborný divadelní režisér (jeho Muži v ofsajdu se do dnes úspěšně hrají v Mladoboleslavském divadle), ovšem bylo znát, že film Hastrman je jeho prvotinou na poli hraného filmu. Ve finále musím dát 4 hvězdičky, jelikož se mi film zdá jako dobrá adaptace a příslib pro budoucna v případě nového filmového režiséra Ondřeje Havelky.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Tak mě film nijak nepřekvapil... Čekala jsem, že lepší jak Pán prstenů to nebude a taky nebylo. Řekla bych, že ve filmu bylo až moc dojemných scén typu: jeden pronese moudrou řeč a všichni se zahledí do svého svědomí a jsou dojatí... Navíc teď budu vypadat jako blbec, ale netušila jsem, že to zase bude rozděleno na části, takže mě ten náhlý konec překvapil. A možná zbytečný narážky n 21. století, když se jedná o film podle předlohy Tolkiena.

plakát

Hollywood (2020) (seriál) 

Tomu se říká utopie. A to je to co mi na seriálu vadilo, ta utopie od druhé poloviny série. Aneb co si z toho odnést? Že Wong získala Oscara, že černá žena mohla dostat v USA Oscara už tehdy a že Rock Hudson nemusel svoji orientaci skrývat až do smrt. No moc pěkný by to bylo kdyby to byla pravda, ale nebyla. No a přeci neuděláme mooc ošklivý seriál o Americe, tak si prostě upravíme dějiny a je to. Mohli na to upozornit na začátku a já bych to pak nebrala jako drama, ale jako sci-fi.

plakát

Hop nebo trop (2004) (seriál) 

Po Dobré čtvrti a Četnických humoreskách další top seriál polistopadové doby. Ano doba socialismu děs, ale filmy a seriály měli několika násobně větší kvalitu. A tenhle seriál je jeden z mála světlých okamžiků naší současné kinematografie. Naštěstí se i dnes najdou tyhle světlé stránky. Ještě, že máme českou televizi a její některé seriály a hlavně její televizní filmy.

plakát

Horší už to nebude (2006) 

Skvělé téma a moc dobrý film. Bohužel pro mě mínus zvolením hlavního představitele a to herce Willa Ferrella. Will je pro mě v něčem hrozně nechutný a tak mi ho ve filmu nebylo líto. Bude to asi tím v jakých filmech jsem ho viděla.

plakát

Chyby (2021) 

Nejednalo se o špatný film. Nicméně od poloviny snímku se vše točilo v nudném kruhu, kdy jsem začala mít pocit, že autoři mají problém děj uchopit do nějakého zajímavějšího závěru.

plakát

Inferno (2016) 

Tomuhle se říká "průšvih". Jak můžou autoři filmu tvrdit, že vychází z předlohy knihy Dana Browna. Jediné co je podle předlohy jsou jména postav. Ani jako film se to nepovedlo.

plakát

Insidious: Poslední klíč (2018) 

Dost velké zklamání. V kině jsem začala usínat a to se mi nestává. Příběh byl přeplácaný a závěr filmu (tedy ta část s matkou) byla jak parodie Scary movie nebo film o zjevení. Jediné plus byla asi narážka na první díl na konci tohoto nepovedeného pokračování.

plakát

Jak básníci čekají na zázrak (2016) 

No sláva, konečně se dočkali básníci důstojného pokračování. Lehké a celkem příjemné sledování rodinného filmu.

plakát

Jak nás vidí svět (2017) (pořad) odpad!

Za mě nesmyslný pořad, který nic nereflektuje. A už vůbec nereflektuje to, jak nás vidí cizinci. Nápad to není špatný, ale výsledek je za mě opravdu špatný. Bohužel nemůžu dobře hodnotit.