Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (889)

plakát

Bláznova smrt (1973) (TV film) 

Vypadalo to jako divadelní hra, včetně kulis. Asi nejslabší Exner.

plakát

Poklad byzantského kupce (1966) 

Sice mi v paměti utkvěla jediná scéna, ale ta byla geniální. Kemr na inspekci :-)

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

Ještě horší než sedmička. Ta alespoň kopírovala čtyřku, ale tohle už je jenom blábol o ničem. Nemá to žádné emoce. I tu jednu cool scénu vzápětí podělali tím, že je všechno jinak. Pochválit lze snad jen akční sekvence. Osmičku už asi v kině vynechám.

plakát

Liga spravedlnosti (2017) 

Tak zase nic. DC se prostě ze svých chyb a od Marvelu nepoučí. Radši bych celý film koukal na cool amazonky. Komisař Gordon aspiruje na nejzbytečnější postavu historie. Klidně si ten filmový vesmír prznite dál, ale pak se nedivte, že se to lidem nelíbí.

plakát

Vražda v Orient expresu (2017) 

Nepoznamenán předlohou jsem byl spokojen se závěrečnou pointou, méně už pak s tím, jak geniálně logicky to detektiv všechno rozlousknul. Neboli vycucal z prstu. Navíc to bylo trochu moc překombinované a zbytečně složité, ne? Jinak herecky a vizuálně v pohodě. Další díl bych klidně kousnul.

plakát

The Escape (2016) 

Clive je zpátky a pořád dobrý. Na reklamu.

plakát

Zamilovat se (2017) (studentský film) 

Animace pěkná, ale ten obsah je snad vtip, ne? Na tu politickou korektnost jednou pojdeme.

plakát

Smrt ve tmě (2016) 

Natočené je to celkem pěkně, ale logika má dovolenou. A to dost. Nejlepším hercem je ten hafík.

plakát

Thor: Ragnarok (2017) 

Bohužel po Spideym další průměrná marvelovka. Zbytečný mišmaš všeho možného, přičemž nic není dotaženo. Místo Zelené jizvy dostanete ufňukánka, Korg mluví fistulí a Meek pro jistotu nemluví vůbec. Nechápu proč radši nenatočí Planet Hulk i s World war Hulk. Zapasovat by se to tam dalo. Ragnarok je pouze naťuknutý. Loki už neví čí je. Po strážci brány další černoušek, tentokrát dokonce jako Valkýra. Politicky korektní Marvel mi může proletět řití. Podle trailerů se Black Panther poveze na podobné nudné vlně. Tak snad až pak ty Avengers to trochu zvednou.