Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Gilmorova děvčata

Gilmorova děvčata (2000)

Naprosto dokonalé ! Ani tisíc dílů by nebylo dost. Rád bych se vracel do Stars Hollow věčně. Asi protože na takovém místě bych chtěl žít. Tenhle seriál miluju ze spousty důvodů. Krásná a ukecaná Lorelai. Sympaťák Luke. To věčné čekání na jejich první polibek. Všeuměl Kirk. Suchá Paris. Rebelující Lane. Srandovní Sookie. Spousta figurek a každá originál. A to neuvěřitelné množství slov ve scénáři a většina patří Lauren. Prý bylo těžké najít k ní dabérku. Ani se nedivím.

Ztraceni

Ztraceni (2004)

Po dokoukání celého seriálu musím konstatovat tři věci. 1) Je to nejlepší seriál, co jsem viděl 2) Mrzí mě, že už je konec 3) Docela mě naštvali tím, že toho nechali nevysvětleno na další řadu. Týden po týdnu a rok za rokem jsem se rád vracel s hrdiny na ostrov a prožíval s nimi jejich dobrodružství. Scénáristi by zasloužili nějaké ocenění za úžasně spletité osudy, ve kterých jsem se někdy sotva orientoval. Stejně dobrá je i hudba M. Giacchina. Nejlepší postavy - Sawyer a Desmond.

Přátelé

Přátelé (1994)

Tak tohle je absolutní sitcomová špička. Vydržel bych se na ně dívat až do důchodu. A to je ještě sakra daleko. Vždy mě spolehlivě rozesmějou a dají zapomenout na každou starost. Takové věci už se dnes nenatáčí. Škoda.

Akta X

Akta X (1993)

Všeho moc škodí. Mělo zůstat tak u 3-4 řad. Protože ty byly dokonalé. Miloval jsem díly s agentem Kričekem a díly o Toomsovi. Pak už to šlo do kopru. Což je škoda. Akta X patří rozhodně k tomu nejlepšímu co se na obrazovce objevilo. "Oni jsou tady, že ?" "Pane Maldere, oni jsou tady už velice, velice dlouho."

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Špička ! Hnusák Lister, zbabělec Rimmer, samožer Kocour a dementní Kryton patří k tomu nejlepšímu, co přišlo z Británie. Naprosto špíčkový slovní špeky. Tolik variant nadávek bych nevymyslel ani do smrti. "Pane vy jste maaaaagor!" Go Red Dwarf !!!

Útěk z vězení

Útěk z vězení (2005)

První dvě série jsou dokonalé. Třetí už slábne a v podstatě opakuje už jednou viděné. Čtvrtá už vařila z vody a srazila jinak výborný seriál. Na nervy mi lezla jen věčná klika a nezranitelnost Michaela. Vyjma konce, ale tam už to bylo zase zbytečné. Dobře že natočili i Final break. Ten to malinko zachránil. I tak jeden z nej seriálů všech dob. Už jen pro tu neotřelost, úžasně Stormareovského Abruzziho a nezničitelného hajzlíka T-Baga.

Black Books

Black Books (2000)

Dylan Moran má humor ještě sušší než většina britcomů. A je to paráda. Tři herci rozjíždějí dokonalou show plnou ksichtů a hlášek, které se často nevidí a neslyší. A ve výsledku je to velká psina.