Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (1 079)

plakát

Škola demokracie? (1997) 

Nejlepší dokument, jaký kdy Česká televize a možná i jakýkoli český filmař natočili. Akorát místo získávání Oscarů jej někdo potopil a velmi těžko se k němu dnes dostává. Zhlédnout jej můžete na http://www.youtube.com/watch?v=UqK2CXeL_xE

plakát

Teď a tady (2012) 

Milé, ale celkově dramaturgicky nedotažené s podivně laděnou gradací. Ale některé momenty jsou velmi pěkné. *** Ve zkratce: Holka s parukou si chodí po světě...

plakát

Nesnesitelně lehký život (2010) 

Vypovídající hodnotu to má, ale velmi limitovaná stopáž dobových materiálů z toho dělá po většinu času ukecanou reality show pro dvě ženy, které vám tak akorát navodí depresivní myšlenky. *** Ve zkratce: Připravili jste mě jen na to, že zdědím spoustu peněz, které tu nejsou.

plakát

Spoutej mě! (1989) 

Pěkně dramaturgicky vykonstruovaný příběh. *** Ve zkratce: Však ty se do mě zamiluješ! ... Už si vzpomínám.

plakát

Bláznivý (2001) 

Obsahově podnětné, ale filmová řeč působí hodně průměrně. *** Ve zkratce: Proč? Protože Zooey má divný sny.

plakát

Brooklyn Brothers (2011) 

Pěkný nezávislý film, který se místy snaží působit velkolepěji, než jak moc ve skutečnosti je. Hudba navršená na tóny primitivních dětských hraček působí svěže. *** Ve zkratce: Ti největší podivíni budou mít 10 let po střední ty nejhezčí holky...

plakát

Národ snílků (2010) 

Pěkně poskládané dohromady, ale občas se tlačí až moc na pilu. *** Ve zkratce: Pěkná drzá holka na Tebe kouká z plátna a říká: Všecko co víš, je špatně.

plakát

Neboj, jsem v pořádku (2006) 

Na první pohled nenápadný a slušně udělaný film. Ale když to skončí a vy si přetočíte zážitky z filmu, tak vám dojde, že tohle není jen tak ledajaký film. *** Ve zkratce: Ooo Lili... //TOPfilm (sehnat v originálním znění a kouknout znovu)

plakát

Princ a pruďas (2011) 

Dobrej úlet :) Na první pohled totální kravina, na druhý propracovaná parodie, která je v mnohem lepší než originály. *** Ve zkratce: Ve filmu jsem viděl zdejší celebritu, váženého Verbala. Asi už ho chápu, má to s těma ženskejma těžký.

plakát

Kouzlo Grace (2005) 

Nenápadný film s velkým vnitřním nábojem. Jediné, co mi trochu vadilo, že herci mi přišli starší než jejich role. *** Ve zkratce: Filozofie, láska, bláznivost.