Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (54)

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

No tak, děcka: mrazení už od úvodní znělky, zvrácené postavy, v nichž dominuje prasácká hypersexy služebná a zmrd se vznešenou válkou, kokain, šukačka, mrazení v zádech, nepravděpodobné náhody, ježení chlupů na zátylku - v každých 50 minutách? JÁ ŘÍKÁM ANO, BOŽE, a tímto se zříkám všech sračkoidních pokračování paranormálních aktivit, prootže tohle mě zcela naplňuje.. PS: od tvůrců Nip/Tuck. Co dodat.

plakát

Grave Encounters (2011) 

ministerstvo hororů varuje: toto je nehorázná sračka. BlairWitch žánr ve stylu Zone Reality prožívá zlatá léta, ovšem slušně gradující příběh byl v půlce ucamrcán snahou vměstnat do děje všechny tradiční aspekty: duchařinu, lekačky, zombíky, mentálně narušené, paranormální jevy a satanismus. To, co se tvářilo na skoro čtyři hvězdy dostává jednu.

plakát

Piraňa 3D (2010) 

3D jsem neviděla. Piraňa je takřka dokonalý film pro dnešní zpovykanou mládež - kombinuje atraktivní prvky všudypřítomných plastových prsou a litry neméně přirozené krve. Film jako takový stojí za hovno.

plakát

Sherlock Holmes (2009) 

Spousta charismatickejch postav, tajemno, vtípky, ale suma sumárum jeden velkej humbuk.

plakát

Vlkodlak (2010) 

Mám ráda historický filmy, ale tohle bylo tak trochu prvoplánovitý na efekty.

plakát

Pan Nikdo (2009) 

Ne, nemám ráda Jareda Leta, protože hraje jak ponocnej. Líbila se mi ta vize budoucnosti, long-live afektovaná epocha kyberlidí, kteří jsou odkázáni na televizi. Každej vychvaluje Butterfly Effect a já říkám, k čertu s ním! Ashton je totiž možná ještě horší herec než Jared, kterej bere hlavně ukvílený fanynky nu-metalu či čeho. Každopádně, Mr. Nobody je parádní snímek. Někdy se prostě něco musí stát, i kdyby se dělo cokoli.

plakát

Případ číslo 39 (2009) 

Já vám nevím, miliontá první variace na Omen feat. Kruh - jak vidím v prvních deseti minutách neduživý bledý černovlasý děcko, tak je mi jasný, o co jde. Překvapilo mě, že Renée Zellweger šla do něčeho takhle podprůměrnýho, na druhou stranu, v tomhle snímku byla jen jakousi oteklou vřeštící blonckou.

plakát

Shrek: Zvonec a konec (2010) 

Čtyři hvězdy. Oproti trojce v posledním díle přibyly hned dva sympatické charaktery: Rampelník a Krysař. Zatímco dospěláky vedle mě rozsekal na cucky kocour, já se mohla potrhat z Rampelníkovy trance party a ze spratka 'dělějzařvi'. Animace vyvedená k metě, která za sebou nechává dokonalost, k prvopočáteční nedůvěře mě bavil i dabing. Myslím, že tohle byla hodně důstojná tečka, a je fakt, že na tuhle tetralogii se v DVD sbírce jen tak prášit nebude. A - ooch, aach, Krysař!

plakát

Muž ve stínu (2010) 

Já nevím, co si o tom myslet. Mysterie rozbíjely křečovitý vtipy, který asi měly nějakej záměr, těžko říct, jakej. Zachraňuje to pár wtf momentů, závěrečná scéna (po které chlapci svým dívkám museli vysvětlovat, co to teda je zač ta CIA). Hvězda za Kim Catttrall, za McGregora, za ponurý prostřědí. Polanski mě nepřesvědčil.

plakát

Princ z Persie: Písky času (2010) 

WTF?! Vybrakovaná Mumie, Xena, Tomb Raider a bůhví co ještě. Víc než akční/dobrodružný by tomu seděla nálepka parodická komedie. Princeznin ksichtík nezachraňuje nic, děj je o ničem a princ si tak skáče po cihlách jak v tý legendární DOSový hře. Ztráta času.