Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (55)

plakát

Nell (1994) 

Jodie Foster si za svůj výkon zaslouží maximální hodnocení, i výkony ostatních herců jsou perfektní, jen scénář místy není úplně uvěřitelný...

plakát

Železný obr (1999) 

Nesouhlasím, že malý divák tenhle film nedocení, jen nachází jiné kvality než my - dříve narození ;-) Mám radost, že mému synovi se odjakživa líbí dobré filmy a že TAKHLE dobré dětské filmy vůbec existují :)

plakát

Moje tlustá řecká svatba (2002) 

Příjemné, místy vtipné, jen to není můj oblíbený styl... ale je to zahrané tak dobře, že uvěříte :) že je to možné.

plakát

Horší než smrt (2007) 

Britský humor v té nejčistší formě :-) Po prvním shlédnutí 95% a po druhém ještě lepší ;-) Od prvních titulků až po zkurvenou zelenou se žádný škodolibec nemůže chviličku nudit...

plakát

Chicago (2002) 

V rámci žánru je to na víc než 4*, řekla bych 4 a 1/2 :-) Velmi, velmi povedené! I když Moulin Rouge je u mě přeci jen o kousek výš ;-)

plakát

Barevný závoj (2006) 

...jako by se každý z hodnotících komentátorů díval na jiný film :-) Hudba i hlavní představitelé si zaslouží víc než ****.

plakát

Méďa Béďa (1961) (seriál) 

Seriál už není tak dobrý jako film, ale pořád lepší než 99% disneyovek ;-)

plakát

Méďa Béďa (1964) 

Béďa je dokonalá studie "muže" - nebo spíš "chlapa" :-)

plakát

Adamovo tajemství (2003) 

Těch 80% není jen pro mého velkého oblíbence, je to opravdu zajímavý film. Ale žádný příběh není "pro každého"... některý obzvlášť :-) Oficiální text distributora filmu škodí (podobně jako hodně jednohvězdičkových hodnocení). Jak může "idylka končit" v první minutě filmu? Leda že ani nezačala žádná idylka... já jsem ji nezaznamenala ani na minutu... čekala jsem úplně jiný film, což vůbec neznamená, že jsem zklamaná.

plakát

Za mořem (2004) 

Vůbec nechci srovnávat s jinými "podobnými" filmy, tenhle film si srovnávání nezaslouží. Těch 5* patří Kevinu Spaceymu za vše - od prvního nápadu až po nádherný hlas, Bobby Darin by se jistě za takové ztvárnění nezlobil :-) a ostatní herci byli taky naprosto přesvědčiví. Chvilku jsem si zvykala na zvláštní režii, ale druhá půlka už byla perfektní. A myslím, že tady vůbec nešlo o make-up a o to, aby Kevin (Bobby) vypadal na pětadvacet :-)