Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Sci-Fi

Recenze (931)

plakát

James May na Měsíci (2009) (TV film) 

Sice se na Měsíc nedostal, ale líbilo se mi, jak o tom mluvil, ukázal některé přípravy na lety do vesmíru. A ten vzlet až nahoru k okraji vesmíru, mě docela vzal k srdci. Jak o tom mluvil, tak jsem měla pocit, že mi ukápne ne jedna, ale více slz, protože ta naše planeta je opravdu krásná.

plakát

Zázračné kouzlo (2015) 

Tak koukám, láska si nevybírá a když to na každýho přijde, je v tom až po uši. Někdy mě drásaly nervy ty písničky, na můj vkus jich tam bylo moc. Ale na druhou stranu se mi to i líbilo. Nebyla jsem z toho paf, ale bylo to milý.

plakát

Marťan (2015) 

Tak tohle se povedlo. Některé scény jsem koukala se zatajeným dechem, něco bylo i vtipné. Takový novodobý vesmírný trosečník, který dokáže i z úplného h...a pardon výkalu přežít. Z toho filmu se to nepozná, ale těch 530 dní, nebo kolik to tam byly, to je neskutečná doba na záchranu.

plakát

Slavnosti sněženek (1983) 

Někomu se asi nebude líbit můj komentář, ale ten film na pár vyjímek byl hrozný. Hlášky typu To bude v alejích zase nablito, to bylo dobrý, ale proč proboha tam honí chudáka kance a před očima dětí ho zabíjí? Pak se hádají o takovou pitomost, s čím si to dají. A proč támhle nezavolali záchranku umírajícímu Hanzlíkovi, který nedovezl držkovou do hospody a nechají ho tam zprominutím chcípnout a ráno ho naloží do pohřebáku. Asi nemám ten Hrabalovský humor v krvi.

plakát

Ohnivá zkáza (2014) (TV film) 

No ubohá slátanina o Česku, blonďatý malý parchant, oheň a nesmyslný příběh. Asi jsem čekala trochu víc. Od který doby mají čeští policajti folcvágna s nápisem police?

plakát

Labyrint: Zkoušky ohněm (2015) 

Nějak mě to zklamalo. Je to takový mezičlánek, který ani nemusel být. Po tom jejich útěku, zradě, se zase vracejí tam, odkud přišli. Sice ne do labyrintu, ale do "vězení" ZLSN. Doufám, že další film nebude jen taková záplata, ale opravdu se tam něco bude dít.

plakát

Moderní doba (1936) 

Jako kdyby ten film ukazoval věci z moderní doby a to doslova. Honem stihnout všechno, jede materiál na pásu a pak se z toho člověk zblázní. Nasmála jsem se, líbili se mi scény s obchodního domu, záhadný prášek ve vězení a ten polorozbořený domek.

plakát

Anděl hledá lásku (2009) (TV film) 

Je to takový milý vánoční příběh s andělskou tématikou. Pobavil mě muslimský anděl, který jak říká, že tam nepatří. Jinak v tomhle čase je to takové aktuální téma.

plakát

Veselé Vánoce, Santa Clausi (2001) (TV film) 

Jako že šílený nápad s novým Santou, ale koukla jsem se na to. Nemusím americkýho Santu, ale ve filmech mě nějak nevadí. A to že musí mít nástupce, tak jsem si představovala, že mu bude trochu podobný a ne hned ženskou a navíc černošku. Ale co, dalo se to.