Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Horor

Recenze (283)

plakát

Poslední kanibalové (1977) 

Pro mě první opravdu dobrý kanibalský film. Vyznačuje se úplně jinou atmosférou než nejznámější Cannibal Holocaust a soundtrack se povedl o trochu míň, ale tenhle borec líčí svět lidožroutů uvěřitelněji, aniž by extrémní násilí ztlumil kvůli sousedům. Při standartu, na jakej si divák italského filmu zvykne, působí film silně nadprůměrně a po většinu času je fakt strhující a napínavý. Gore scény jsou co do efektů zpracovaný výborně a člověk až vyhladoví.

plakát

Kanibalové 2 (1978) 

Napálil jsem se dobrovolně - prostě jsem chtěl mít kanibaly zkompletovaný a nic moc jsem od filmu neočekával. Když to ale má být film o kanibalech, tak bych čekal aspoň trochu toho kanibalismu - divoši spořádali pár hadů a ještěrek a jeden tam dováděl s prasetem, ale jinak jde o nezajímavej brak, kde ty nejdrsnější triky zajišťuje hadrová figurína a kečup. Nedělám si iluze o možnostech tehdejší doby, ale jak dokázali vyrazit dech originální Kanibalové, natočení o pouhý rok nato! Ke konci jsem si říkal, že tu největší nudu jsem už přetrpěl, teď už musí konečně přijít to maso, ale nepřišlo nic. Abych byl úplně spravedlivý, tak jedna holka tu ukáže píču, to jo. A ať nežeru, tak souboje zvířat jsou parádní, skoro jako na National Geographic, jen natáčený v botanické zahradě.

plakát

Tele Tele (2000) (pořad) odpad!

Každýmu dílu jsem dal poctivě novou šanci, snad jsem chtěl věřit tomu, že sem tam přes tlustý nátěr hoven probleskne paprsek geniality. Bohužel se tak nestalo, zbyla jen ta hovna.

plakát

Ali G Indahouse - Film (2002) 

Každý někdy šlápne vedle a když vím, jak bohatý a kvalitní repertoár jinak Šáša má, prostě nechám Aliho být.

plakát

Atomové bomby - Život v zóně nula (1998) 

Už jen popisek je lživý, ale čert to vem, vyhodil jsem za to desetikorunu. Jestli nepočítáte figuríny, tak bomby tu nerozmetají nikoho, jen vzorky stavebních materiálů a pár domů. Všechny filmy odsud najdete na youtube a byla to nuda snad i ve zlatých šedesátých, kdy to fakt málem začalo padat. --- Mír.

plakát

The Angry Video Game Nerd (2004) (seriál) 

Neocenitelný náhled do pařanské doby kamenné ze začátku začínal jako slabší série, postupně ale Nerd chytil tu správnou vlnu a kvalita už k polovině seriálu hodně stoupá. Naopak v novějších dílech už se Rolfe obsáhleji věnuje tomu, jak by hru neotřele urazil, jakou scénu s průjmem by přidal k dobru a podobně, což už se u mě nesetkává s velkým ohlasem. Nerdovi jde jeho řemeslo výborně, tak proč chce pořad zabít zbytečnými koninami okolo? Podobně jako u Simpsonových tvoří prostřední série to zlaté "mezi".

plakát

Dvanáct měsíčků (2012) (TV film) 

Vyšumí to z paměti dřív než za těch dvanáct měsíčků.

plakát

Panství Downton (2010) (seriál) 

Jojo, kdo si koho osedlá, to bude ještě sranda.

plakát

Křidýlko nebo stehýnko (1976) 

Ze všech komedií mistra humoru mám tuhle suverénně nejradši, určitě se řadí k nejlepším vůbec a dokonalý hudební podkres ji navíc vystřelí ještě o jednu třídu výš. Pětihvězdičková záležitost už jen proto, o jak mimořádnou srdcovku u mě jde, viděl jsem to poprvé jako odrostlé dítě a úplně mě to okouzlilo. Oproti Grand Restaurantu je tohle něco, co mě rozhýbe pokaždé. Díky!!

plakát

Sunshine (2007) 

Chybí mi tam návaznost a taková lidštější tvář. Proč se stal kapitán Ikaru 1 nestvůrou? Nedalo se nějak blíž ztvárnit charaktery jednotlivých postav, abych měl větší přehled o tom, komu vlastně fandím - nebo spíš, kdo vůbec ještě žije? U podobného Vetřelce tenhle problém nebyl. --- Námět krásný, zpracování po efektní stránce působivé, ale dlouho asi době neodolá. Na ten Mars už se těším.