Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obsahy (4)

Samec

Samec (2009)

Nikki (Ashton Kutscher) se chtěl stát velkým hercem a dobýt Hollywood. Jeho sen se mu nesplnil, ale svým způsobem si stejně toto město získal. Jelikož umí velmi dobře komunikovat se ženami (a není ani žádný šereda), nedělá mu problém vybudovat si u milenek takovou důvěru, aby s nimi mohl po překrásné první noci i bydlet. Avšak i srdce svůdníka se může zamilovat, a přivést jej do velkých komplikací...

Klokan Jack

Klokan Jack (2003)

Charlie prožíval poklidný život, dokud mu nezemřel otec a jeho matka se neprovdala za mafiánského bosse. Spolu s přítelem Louisem nešťastnou náhodou dovede policii až k rozpadlému skladu u moře, kde skrývá jeho otčím mnoho kradených aut a starožitností. Aby se věci opět daly do pořádku, dostávají za úkol doručit balíček, který skrývá 50 000 dolarů, na místo ve středu Austrálie. Při cestě autem ovšem porazí klokana. Myslí si, že je mrtvý a pořídí s ním fotografie pro přátele. Klokan se však probouzí z bezvědomí a prchá pryč, bohužel s bundou plnou peněz. Tak začíná hon, který může rozhodnout o životech pronásledovatelů.

O.C.

O.C. (2003) (seriál)

Být mladý, bohatý, úspěšný a krásný, je to možné? V městečku Newport, přesněji v oblasti nazývané Orange County v Kalifornii jsou tato slova reálná. Ryan Atwood byl s bratrem chycen při krádeži auta a rázem se ocitá ve vězení. Jelikož je ale mladý a nenašli u něj marihuanu a zbraň (jak se to stalo jeho "povedenému" bratrovi), dostává ho bez problémů ven veřejný obhájce Sandy Cohen. Matka jej posléze vyhazuje z domu a ujímá se ho Sandy, který prožil podobné dětství. Doma u Cohenů se Ryan seznamuje s manželkou Sandyho - Kirsten, která není moc nadšena úmyslem svého manžela (nechat si v domě zločince), navíc s jejich synem Sethem, který je blázen do komiksů a nemá tu skoro žádné přátele. Postupem času se Ryan seznamuje s vražednou kráskou Marissou Cooperovou a získává si tu pověst rváče a drsného chlapíka z China, kde byla rvačka na denním pořádku. Společně tedy čtyřka Ryan & Marissa, Seth a jeho vytoužená dívka Summer dobývají večírky a párty, zažívají tragédie, ale pořád s přestávkami drží při sobě.

Pravidla moštárny

Pravidla moštárny (1999)

Život v sirotčinci určitě není příjemná věc. Své o tom ví Homer, který sem byl jako dítě několikrát vrácen adoptivními rodiči zpět. Dospívá zde a s pomocí správce a doktora Larche se zdokonaluje v oboru gynekologie a porodnictví, které jej tolik baví. Doktor si tak vychovává budoucího eventuálního nástupce. Každý mladík ale potřebuje vědět více a více, když se mu tedy naskytne možnost odjet s mladým párem (žena zde byla na potratu), neváhá vyrazit do světa. Dostává práci jako česač jablek v městečku Cape Kenneth. Seznamuje se tu s rodinou Roseových a samotnou překrásnou Candy. Postupem času stráveném na farmě se ale věci začnou vyvíjet jinak, než by si ještě mladý a světem nezkušený Homer představoval, připlétá se do mnoha vlastních, ale i cizích problémů, které se musí co nejrychleji řešit.

Reklama