Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (177)

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Geniální a návyková záležitost tenhle seriál.

plakát

Anelka: Nepochopený střelec (2020) 

Musím přiznat, že mě tenhle příběh zas tolik nezaujal až na posledních 20 minut cca, kdy se rozebírala kauza z MS2010. Jinak jsem se upřímně i chvílemi nudil.

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

V současné době nejlepší TV pořad u nás. Ale zároveň mi znechutil chuť chodit do restaurací. Nutno říct, že bez Zdeňka Pohlreicha by tak dobrej ten pořad nebyl. Jeho hlášky jsou něco neskutečnýho :)

plakát

Assassin’s Creed (2016) 

Pro fanouška knižní a herní série trochu zklamání. Chyběl mi především silnější příběh.

plakát

Being: Liverpool (2012) (seriál) 

Jsem fanouškem Liverpoolu takže mě seriál nadchnul, ale i pro ostatní fanoušky a amatérské hráče fotbalu to musí být zajímavé nahlídnout do toho, jak to funguje uvnitř profesionálního klubu na všech frontách včetně nahlídnutí do života hráčů. Každá z 6 epizod stojí rozhodně za shlédnutí.

plakát

Bláznivá dovolená (1983) 

Bláznivá dovolená, je opravdu doslova bláznivá. Naprosto dokonalá komedie o tom, jak si vyjede rodinka Griwoldů do LA do zábavního parku. Nechybí šíléné momenty s příbuznými ani pří cestě rodinky do parku. Chevy Chase a jeho možná nejlepší role ve které se mi nadosmrti zapsal do paměti svými hláškami, zbrklostí a touhou vše dokončit a to za každou cenu.

plakát

Bokovka (2004) 

Žánr Road movie, je tady trošku vedlejší, ale nejhorší co se může u filmu stát je, že vás nebaví. Naštěstí to se tady nestalo, alespoň v mém případě. Asi to není typ filmu pro všechny, je to pro určitou věkovou skupinu do který zatím nepatřím, ale dokážu se do ní vžít. Pokuď to nedokážete, nemyslím si, že by se vám film líbil.

plakát

Bratrstvo neohrožených (2001) (seriál) 

Naprostá Bomba! Seriál, který neomrzí, dokonalé zobrazení války a putování roty E pluku 101. výsadkové. Doplněno některými účastníky války, kteří vypráví jak to doopravdy bylo.

plakát

Británie má talent (2007) (pořad) 

Nemohl jsem jinak než 5*. Viděl jsem všechny řady a pokaždé mě to velmi bavilo hlavně díky 3 porotcům a dvoum velmi oblíbeným fanouškům Newcastlu, který provázejí pořadem a řikají si Ant & Dec.

plakát

Broad Street Bullies (2010) (TV film) 

Skvělý dokument o unikátní éře expansion klubu, který je díky této době nenáviděný dodnes.