Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Obsahy (7)

Vzkaz v láhvi

Vzkaz v láhvi (2016)

V zapadlém koutě Skotska, na policejní stanici ve Wicku, leží už dlouhý čas na okenním parapetu zapomenutá láhev. Uvnitř láhve je sotva čitelný lístek. Jisté je jen to, že první slovo je dánský výraz pro POMOC a je to napsáno krví.
Když se tahle hrůzná zpráva konečně dostane na stůl Carla Morcka z Oddělení Q, dánského oddělení pro "případy hodné zvláštní pozornosti", začnou se dít děsivé události. Carl Morck a jeho asistent Assad se ponoří do hrůzného případu sekt a zmizelých dvojčat, jejichž rodiče nikdy nenahlásili jejich zmizení. Náhle zjistí, že čas se krátí... (text z přebalu knihy)

Mrazivá noc přichází

Mrazivá noc přichází (2013)

Nebezpečný, téměř slepý zločinec (Bryan Cranston) zajme provozovatelku motelu (Alice Eve) a její dcerku (Ursula Parker) jako rukojmí, aby mu pomohly získat peníze od zkorumpovaného policisty. Temný thriller v neo-noir stylu od režiséra Tze Chuna o zoufalých lidech, kteří páchají zoufalé činy.

Na jezeře

Na jezeře (2013) (seriál)

Když se těhotná 12letá Tui pokusí o sebevraždu v ledovém novozélandském jezeře, detektiv Robin Griffinová má na dívku připraveno mnoho otázek. Jenže Tui náhle zmizí a Griffinová se musí ponořit do tajemstvích malého městečka, aby případ rozlouskla. Elisabeth Moss (známá ze seriálu Mad Men) získala za roli Robin Zlatý glóbus.

Ray Donovan

Ray Donovan (2013) (seriál)

Ray Donovan je chlapík, který se postará, aby vaše problémy zmizely. V Los Angeles je mnoho lidí, kteří využívají jeho služby - celebrity, slavní sportovci, obchodníci - všichni bohatí a mocní. Sám Ray má však potíže s řešením svých vlastních problémů. Jeho rodina s irskými kořeny a otec propuštěný z vězení mu ztěžují život, jak se jen dá.

Žena v kleci

Žena v kleci (2013)

Komisař Carl Mørck a jeho asistent Assad se zapletou do vyšetřování pět let starého případu tajemného zmizení političky Merete Lynggardové. Vyšetřování je vtáhne do víru zneužívání, týrání a zlomyslnosti, které číhají pod nablýskaným pozlátkem Skandinávie. Knižní předloha je součástí rozsáhlé série o oddělení Q.

24/7: Flyers/Rangers - Road to the NHL Winter Classic

24/7: Flyers/Rangers - Road to the NHL Winter Classic (2011) (pořad)

Čtyřdílná minisérie z dílny HBO zabývající se dvěma týmy NHL, které proti sobě stanou v tzv. NHL Winter Classics - zápas pod otevřeným nebem. Celý jeden měsíc před tímto duelem je štáb televize za zády všem aktérům; hráčům, trenérům, oběma týmům. Kameramani mají přístup úplně všude. Takhle blízko se hráčům z NHL jen tak nedostanete. Atraktivní pohled do světa velkého hokeje. Po úspěchu minulého Penquins/Capitals bylo jasné, že vznikne i nová série.

24/7: Penguins/Capitals - Road to the NHL Winter Classic

24/7: Penguins/Capitals - Road to the NHL Winter Classic (2010) (pořad)

Čtyřdílná minisérie z dílny HBO zabývající se dvěma týmy NHL, které proti sobě stanou v tzv. NHL Winter Classics - zápas pod otevřeným nebem. Celý jeden měsíc před tímto duelem je štáb televize za zády všem aktérům - hráčům, trenérům, oběma týmům. Kameramani mají přístup úplně všude. Takhle blízko se hráčům z NHL jen tak nedostanete. Atraktivní pohled do světa velkého hokeje.

Reklama